Γενικά

Οι ευχές του Ντελ Πιέρο στις γυναίκες

Ευχές με αφορμή την Γιορτή της Γυναίκας έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, χρησιμοποιώντας λόγια της βραβευμένης με Νόμπελ, Ρίτα Λέβι Μονταλτσίνι.

Η 8η Μαρτίου έχει καθιερωθεί σε όλο τον κόσμο ως η Ημέρα της Γυναίκας. Με αυτή την ευκαιρία, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ένας ποδοσφαιριστής με πολλές θαυμάστριες, φρόντισε να στείλει τις ευχές του, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, χρησιμοποιώντας λόγια της βραβευμένης με το Νόμπελ της Ιατρικής, Ρίτα Λέβι Μονταλτσίνι.

Αφού ξεκίνησε το μήνυμά του, ευχόμενος τα «Χρόνια Πολλά», ο Ντελ Πιέρο συνέχισε με τις σκέψεις της διάσημης ιατρού.

«Όλοι ισχυρίζονται πως ο εγκέφαλος είναι το πιο πολύπλοκο όργανο του ανθρώπινου σώματος. Ως γιατρός θα μπορούσα να συμφωνήσω. Μα ως γυναίκα, σας διαβεβαιώνω πως δεν υπάρχει πιο πολύπλοκο όργανο από την καρδιά μας. Ακόμα και σήμερα ο τρόπος λειτουργίας της μας είναι άγνωστος. Ο εγκέφαλος λειτουργεί με τη λογική, αλλά η καρδιά με τα αισθήματα», ήταν τα λόγια που είχε πει η Ιταλίδα Νομπελίστας, τα οποία χρησιμοποίησε ο Ντελ Πιέρο.

Να σημειωθεί πως η Ρίτα Λέβι Μονταλτσίνι ήταν Νευρολόγος και βραβεύτηκε με το Νόμπελ Ιατρικής το 1986. Τον περασμένο Δεκέμβριο απεβίωσε σε ηλικία 103 ετών.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x