Stoiximan Super League

Νοκ άουτ ο Πετρόπουλος!

Χωρίς τον Αντώνη Πετρόπουλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς οι ενοχλήσεις που νιώθει στην γάμπα δεν έχουν υποχωρήσει.

«Πονοκέφαλος» για την ΑΕΚ εν όψει Ολυμπιακού. Ο Αντώνης Πετρόπουλος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα λόγω των ενοχλήσεων που έχει στην γάμπα και έτσι ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ.

Ο Έλληνας επιθετικός τις προηγούμενες μέρες ένιωθε λίγο καλύτερα και υπήρχε αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος για το ματς με τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, στην προπόνηση της Παρασκευής η κατάσταση χειροτέρεψε, δεν έβγαλε το πρόγραμμα και έτσι ο Έβαλντ Λίνεν δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το προσεχές παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, ο Πετρόπουλος θα κάνει αύριο μαγνητική για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του αφού ακολουθεί το παιχνίδι με την Βέροια που για την Ένωση είναι εξαιρετικά σημαντικό και στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας, προσπαθούν να έχουν τον παίκτη έτοιμο, έστω για το ματς αυτό.

Πέρα από τον Πετρόπουλο, εκτός προπόνησης έμεινε την Παρασκευή και ο Μιχάλης Παυλής που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για την συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x