sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο Αβραάμ είναι εδώ...

Περισσότερο ίσως και από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (3-0), αυτό που γέμισε με ικανοποίηση τους φίλους των Πειραιωτών ήταν η παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ήταν 8 Ιουνίου 2012. Η Εθνική αγωνίζεται στην πρεμιέρα του Euro κόντρα στην Πολωνία. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τραυματίζεται, παρόλα αυτά «σφίγγει τα δόντια» και προσπαθεί να συνεχίσει. Όμως οι πόνοι είναι αφόρητοι και λίγα λεπτά αργότερα γίνεται αναγκαστική αλλαγή. «Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού», η διάγνωση, με την αποθεραπεία του να υπολογίζεται στους έξι μήνες!

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για τον διεθνή στόπερ, που προερχόμενος από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, βλέπει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Σοκ για τον ίδιο, σοκ και για τον Ολυμπιακό που δεδομένου ότι δεν καταφέρνει να κρατήσει τον Μέλμπεργκ χάνει τη σιγουριά που είχε στα μετόπισθεν.

Ο διεθνής στόπερ πηγαίνει στη Γερμανία για την επέμβαση του και έκτοτε ξεκινάει να ανεβαίνει τον δικό του «Γολγοθά» (ταξίδεψε μέχρι και στις ΗΠΑ). Μετά από μήνες δουλειάς, υπομονής και υποστήριξης από δικούς του ανθρώπους και το τιμ των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται κοντά στην επιστροφή.

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καβάλα είχε φτάσει η στιγμή για να πατήσει ξανά στον αγωνιστικό χώρο, περνώντας ως αλλαγή στο «Ανθή Καραγιάννη». Ως βασικός επανήλθε σχεδόν έπειτα από 11 μήνες, ξεκινώντας στην άμυνα των Πειραιωτών κόντρα στον ΟΦΗ (0-4).

Τι έλειπε; Να τα κάνει όλα αυτά μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Να εισπράξει την αγάπη των φίλων της ομάδας κι έστω στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, να πανηγυρίζει μαζί τους, τον 40ό τίτλο. Και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ τα είχε όλα αυτά, συν δύο γκολ από τον 28χρονο άσο και κάπως έτσι σήμερα ξεκίνησε η δεύτερη καριέρα του…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x