Stoiximan Super League

Ζαρντίμ: «Δυστυχώς χάθηκε το αήττητο»

Ευτυχής για τον τίτλο του Ολυμπιακού δήλωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ωστόσο μίλησε για την απώλεια του αήττητου που ήρθε αφότου εκείνος είχε απολυθεί.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται πως είχε συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Μιλώντας, ωστόσο, στον πορτογαλικό Τύπο, στάθηκε στην απώλεια του αήττητου, κάτι που συνέβη μετά την απόλυσή του.

«Το μυστικό για την κατάκτηση του τίτλου ήταν ότι από την αρχή επιβάλαμε την κυριαρχία μας. Παρότι ο Ολυμπιακός συμμετείχε σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως το Champions League, που θα μπορούσε να εξαντλήσει την ομάδα, αυτό δεν συνέβη και από την αρχή ήμασταν οι πιο δυνατοί. Όταν έφυγα από την ομάδα είχαμε διαφορά δέκα βαθμών με ένα ματς λιγότερο. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν θέμα χρόνου», τόνισε και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς η ομάδα δεν κατάφερε να τελειώσει αήττητη το πρωτάθλημα, κάτι που αποτελούσε μεγάλο της στόχο. Νιώσαμε ότι είχαμε πάρει το πρωτάθλημα και ότι κανένας αντίπαλος δεν θα μπορούσε να μας πλησιάσει ή να μας ξεπεράσει. Η επιτυχία ανήκει στους φιλάθλους, τους παίκτες και το σταφ».

Όσο για το πώς περνά τον καιρό του μακριά από τους πάγκους και μέχρι να ξαναβρεί ομάδα, ο Πορτογάλος προπονητής είπε: «Είναι διακοπές που δεν είχα προγραμματίσει. Εκμεταλλεύομαι το χρόνο αυτό για να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και παρακολουθώ απέξω το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x