Ιταλία

Απειλούν με θάνατο τον Πορτανόβα

Απειλητικά μηνύματα από οπαδούς της Μίλαν δέχεται ο Ντανιέλε Πορτανόβα, μετά τον τραυματισμό που προκάλεσε στον Τζαμπάολο Πατσίνι, όπως αποκαλύπτει εφημερίδα της Ιταλίας.

Την περασμένη Παρασκευή η Μίλαν πέρασε νικηφόρα από τη Γένοβα, επικρατώντας με 2-0 της Τζένοα και εδραιώθηκε στην 3η θέση, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τη Νάπολι στη 2η. Η νίκη αυτή, όμως, επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Τζαμπάολο Πατσίνι στη φάση του πρώτου γκολ των «ροσονέρι». Ο διεθνής επιθετικός αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τη θέση του στον Μάριο Μπαλοτέλι.

Μόλις έγινε γνωστό πως ο Πατσίνι θα απουσιάσει από τη… μάχη του Καμπ Νου κόντρα στη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι οπαδοί της Μίλαν εξαγριώθηκαν. Θεωρώντας πως υπεύθυνος για τον τραυματισμό του παίκτη της ομάδας τους είναι ο αμυντικός της Τζένοα, Ντανιέλε Πορτανόβα, άρχισαν να του στέλνουν απειλητικά μηνύματα.

Αυτό αποκάλυψε δημοσιογράφος της εφημερίδας «Corriere Mercantile», ο οποίος στο προσωπικό του blog αναφέρει πως ο Πορτανόβα έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του! «Οπαδοί της Μίλαν έχουν απειλήσει τη ζωή του Πορτανόβα. Τον θεωρούν υπεύθυνο για τον τραυματισμό του Πατσίνι και την απουσία του από το παιχνίδι της Βαρκελώνης. Τα μηνύματα που έχει δεχθεί ο παίκτης της Τζένοα είναι πολλά. Τα πιο… ήπια από αυτά, κάνουν αναφορά σε… βασανιστήρια του παίκτη και των μελών της οικογένειάς του. Ο ίδιος έχει τρομοκρατηθεί», γράφει χαρακτηριστικά ο Ματέο Ανιέλι.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ποδοσφαιριστής έχει απευθυνθεί στην Αστυνομία, αλλά κανείς δεν θέλει να σκέφτεται αυτό που θα ακολουθήσει σε περίπτωση που η Μίλαν δεν καταφέρει να προκριθεί στη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x