Δελτία Τύπου

Οι νικητές προσκλήσεων για την Avant Premiere «End Of Watch - Περιπολία»

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του Sport-fm.gr και της Audio Visual για 100 διπλές προσκλήσεις της ταινίας «End Of Watch - Περιπολία».

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός του Sport-fm.gr και της Audio Visual για 100 διπλές προσκλήσεις στην avant premiere της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Άγιερ με τους Τζέικ Γκίλενχαλ και Μάικλ Πένια, «End Of Watch - Περιπολία» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου, στις 20:00 στην αίθουσα 4 των Village Cinemas στο The Mall Athens!

Οι 100 νικητές που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση ο καθένας είναι οι παρακάτω (Τα ονοματεπώνυμα είναι με αλφαβητική σειρά. Μπορεί πρώτο να είναι το όνομα ή το επίθετό σας, ανάλογα με το πώς συμπληρώσατε τη φόρμα συμμετοχής):

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
Αμαριλντο Μουτσοντεμι
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ
Αναστασιος Σιδηροπουλος
Ανδρέας Λαμπίρης
ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΕΖΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Αντώνης Παπαχριστόπουλος
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΛΗ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΛΑΨΗ
Βαγγέλης Βασιλικός
Βαλέριος Κασιμάτης
Βαρδής Βαβουλάκης
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΤΑΣ
Βασίλης Θέμελης
Βασίλης Παπαχριστόπουλος
ΒΙΝΙΕΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΝΝΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεώργιος Σαφλαγιούρας
γιαννης Αργυρουδης
Γιάννης Μαχαλιώτης
Γιαννης Ρικας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΚΑΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΓΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
Γιώργος Πάλλης Σιναπλίδης
Δημήτρης Γιαννόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ
Δημητρης Μυλωνας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΙΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Δημητριος Βασιλειου
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Δημοσθένης Καζακιδης
ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ
Εμμανουέλα Συκιωτάκη
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΤΣΑΓΚΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΚΟΣΙΟΥΛΗΣ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ
ΕΥΘΑΛΕΙΑ TΣΟΥΜΑΝΗ
Ευστάθιος Μητρόπουλος
ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΟΝΔΡΑΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΜΗΤΣΕΛΟΣ
Θοδωρης Τριαντοπουλος
ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΒΑΛΑΣΕΛΗΣ
ΚΑΠΝΟΡΙΖΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
Κιμων Μπαλωμενος
Κωνσταντινος Βελαώρας
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΑΚΑΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΝΤΟΡΝΤΑΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Μανώλης Σμπώκος
ΜΑΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΟΣ ΒΑΡΒΑΚΗΣ
Μάριος Γαλάνης
Μάριος Χατζάκης
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Νικος Βαββας
Νίκος Γκόγκος
Νίκος Παπαϊωάννου
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ντίμη Καρακωνσταντή
Ορέστης Σοφός
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΛΔΕΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΣΠΡΟΥΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΛΑΚΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
Παντελής Παπαζαχαρίου
Παντελής Παπαζαχαρίου
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΑΡΙΝΕΛΛΗΣ
Παρασκευή Αρμάου
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Πέτρος Δεσύπρης
ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΑΝΑΓΝΟΣ
ΣΙΜΩΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
Στέλιος Μαργέτης
ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΙΑΚΑΝΔΑΡΗΣ
ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ
Φραγκισκος Κατσοχειρακης
XΑΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
Χρήστος Πατσιαούρας
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΤΑΝΤΟΣ

Καλή Διασκέδαση!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η είσοδος στην αίθουσα θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας στους ανθρώπους του NovaΣΠΟΡ FM. Κατά τη διάρκεια της προβολής θα ισχύουν μέτρα παρακολούθησης παράνομης μαγνητοσκόπησης. Με την παρουσία σας στην προβολή αυτή συμφωνείτε στην παρακολούθηση από το προσωπικό ασφαλείας. Η είσοδος στην αίθουσα προβολής όσων φέρουν ενεργοποιημένο κινητό τηλέφωνο ή άλλη συσκευή μαγνητοσκόπησης απαγορεύεται ρητά. Για το λόγο αυτό, παρακαλείσθε να έχετε τα κινητά σας κλειστά σε όλη τη διάρκεια της προβολής. Σε περίπτωση χρήσης κινητού τηλεφώνου ή άλλης συσκευής κατά τη διάρκεια της προβολής, η συσκευή θα απομακρύνεται από τον κάτοχό της από το προσωπικό ασφαλείας και θα επιστρέφεται μετά το πέρας της προβολής.

Σχετικά με την ταινία:



«Περιπολία»: Όχι ακόμη μία αστυνομική ταινία…

Στο καθήκον τους να τηρούν τον όρκο τους για την υπηρεσία του πολίτη ο αστυνομικός Μπράιαν Τέιλορ (Τζέικ Γκίλενχαλ) και ο αστυνομικός Μάικ Ζαβάλα (Μάικλ Πένια) δέθηκαν με μια ισχυρή φιλία προκειμένου να διασφαλίσουν ότι θα πηγαίνουν σπίτι τους σώοι κάθε βράδυ στη λήξη της βάρδιας. Η μόνη εγγύηση γι’ αυτούς τους αστυνομικούς είναι ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις όταν περιπολείς τους δρόμους του Νοτιοκεντρικού Λος Άντζελες.
Περισσότερα…

Η ταινία κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013.

Όροι συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).
1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 και ώρα 11:00 έως και τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 και ώρα 12:00.
2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα.
3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί τη 11 Μαρτίου 2013 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει εκατό (100) νικητές.
4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «End Of Watch - Περιπολία» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 και ώρα 20:00, στην αίθουσα 4 των Village Cinemas στο The Mall Athens.
5. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από τον ιστότοπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθούν από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM για την παραλαβή του δώρου τους. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από το Διοργανωτή.
6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του.
8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, την κλήρωση και παράδοση του Δώρου, ενώ συναινεί στη χρήση των στοιχειών επικοινωνίας του για ενημέρωσή του σχετικά με μελλοντικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες του «Διοργανωτή». Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν επιθυμεί να αναπαράσχει την προαναφερθείσα συναίνεσή του πρέπει να το δηλώσει τούτο ρητά στο e-mail επικοινωνίας του «Διοργανωτή» (site@sport-fm.gr).
9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.
10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x