Games

Πρώτα στοιχεία για το FIFA 14

Ο executive producer David Rutter, σε συνέντευξή του στο OXM, αποκαλύπτει πως στο επόμενο FIFA θα δοθεί μεγαλύτερο βάρος στην online εμπειρία.

Ο executive producer David Rutter, σε συνέντευξή του στο OXM, αποκαλύπτει πως στο επόμενο FIFA θα δοθεί μεγαλύτερο βάρος στην online εμπειρία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το single player θα υστερεί σε κάτι ή δεν θα είναι το ίδιο διασκεδαστικό.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ότι και αν έχετε κάνει στο παιχνίδι, θα μπορούν να το δουν και οι φίλοι σας. Επίσης, κατεβάζοντας μία εφαρμογή, θα υπάρχει η δυνατότητα να διαχειρίζεστε την ομάδα σας (ultimate team) από όπου και αν βρίσκεστε, στη δουλειά σας ή στο λεωφορείο, έχοντας πρόσβαση στον EA SF Catalogue, όπου θα υπάρχουν πραγματικά δεδομένα για τους επαγγελματίες παίκτες. Αυτό είναι κάτι που θα αναπτύξουμε περισσότερο τα επόμενα χρόνια».

«To FIFA 14 θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι, γεμάτο με εκτενείς δυνατότητες, τόσο στο multiplayer όσο και στο single player, έχουμε λάβει σοβαρά υπόψη τη διαφορετικότητα του κάθε φίλου της σειράς».

Πολλές οι υποσχέσεις, μένει να τις δούμε να υλοποιούνται...

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x