Champions League

Preview: Μάλαγα-Πόρτο

Το 1-0 στο «Ντραγκάο» αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ανάμεσα σε Μάλαγα και Πόρτο εν όψει της ρεβάνς της Τετάρτης στο «Ροσαλέδα».

Ανοικτό σε κάθε προγνωστικό είναι το ζευγάρι της Μάλαγα με την Πόρτο μετά το «εύθραυστο» 1-0 του πρώτου αγώνα. Οι πρωτάρηδες της διοργάνωσης θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς και να αποκλείσουν τη μοναδική ομάδα που κατάφερε φέτος να τους κερδίσει στο Champions League.

Η Μάλαγα μετά το 1-1 με τη Βαγιαδολίδ ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση της Primera Division με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (εξαιρείται ο Πέδρο Μοράλες που δεν έχει δηλωθεί στην UEFA), καθώς οι Πορτίγιο, Ελισέου και Μπαπτίστα ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Η Πόρτο αν και νίκησε 2-0 την Εστορίλ υπολείπεται δύο βαθμών της Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Ο Βίτορ Περέιρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά στους Ζοάο Μουτίνιο (σκόρερ του πρώτου ματς) και Μανγκαλά.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν προϊστορία στα Κύπελλα Ευρώπης. Η Μάλαγα μετρά μία νίκη, 1-0 επί της Μπράγκα στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA το 2003, στη μοναδική της αναμέτρηση με ομάδα από την Πορτογαλία ως γηπεδούχος. Η Πόρτο επί ισπανικού εδάφους έχει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Νικόλα Ριτσόλι. Στο όριο των καρτών είναι για τη Μάλαγα οι Ουέλινγκτον, Σέρχιο Σάντσεθ και Μανουέλ Ιτούρα, ενώ για την Πόρτο μόνο ο Αμπντουλαγέ Μπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x