Ελλάδα

Ήρθε και έπιασε δουλειά ο Κάπελαν

Στη Ρόδο βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του της ομάδας, Ντιέγκο Κάπελαν.

Στη Ρόδο έφτασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΚΑΕ, Ντιέγκο Κάπελαν. Ο Καναδός γκαρντ πάτησε ροδίτικο έδαφος το βράδυ της Δευτέρας (11/3) και από σήμερα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Βασίλη Φραγκιά.

Ο 26χρονος πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού μάλιστα αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα Ολυμπιακό.

Το δελτίο Τύπο της ροδίτικης ΚΑΕ αναφέρει:

«Στη Ρόδο βρίσκεται από χθες το βράδυ το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Ντιέγκο Κάπελαν. Ο Καναδός γκαρντ αφίχθηκε στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» και από σήμερα θα τεθεί στη διάθεσή του Βασίλη Φραγκιά, οπότε και υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση της Κυριακής (16:00) κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος γκαρντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Απόλλωνα Λεμεσού και πλέον αποτελεί παίκτη της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, κάνοντας σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τη «θαλασσί» φανέλα.

Μετά το τριήμερο ρεπό που χορήγησε στους παίκτες του ο Αθηναίος τεχνικός, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα στο «Βενετόκλειο» εν όψει της εκτός έδρας συνάντησης στο Σ.Ε.Φ. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι «θαλασσί» αφού γέμισαν τις μπαταρίες, επιστρέφουν στο παρκέ για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Basket League. Η αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΕΤ3».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x