Γενικά

Oι μάγοι με τα ροζ!

Το sport-fm.gr κατέκτησε το πρωτάθλημα ιστοσελίδων με επική ανατροπή (3-2) στον τελικό κόντρα στο skaouter.gr. Δείτε γκολ, γραφικούς πανηγυρισμούς και την «μπούκα» της εξέδρας στις καθυστερήσεις!

Και να το είχαμε σχεδιάσει δεν θα γινόταν έτσι. Όσο και να το φανταζόμασταν από πριν, συνήθως η πραγματικότητα όταν έρχεται είναι διαφορετική.

Το βράδυ της Δευτέρας, όμως, έγιναν όλα με τον τρόπο που θέλαμε για να τα συζητάμε και να τα λέμε στα εγγόνια μας.

Στον τελικό του πρωταθλήματος ιστοσελίδων, τα pink flamingos του sport-fm.gr θα αντιμετώπιζαν το Skaouter.gr. Ναι, τους τύπους που μας κέρδισαν σχετικά εύκολα στα δύο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά όμως κατεβήκαμε με σχέδιο. Απλό στη θεωρία. Δεν θα κάναμε το παιχνίδι μας γιατί αν ανοιγόμασταν θα τρώγαμε πολλά.

Μια εβδομάδα πέρασε γεμάτη άγχος. Όπως φαντάζεστε δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τελικούς και διαχείριση αγώνων. Η ώρα του έφτασε και με μια ματιά στην κερκίδα πήραμε τα πάνω μας. Περίπου 30 οπαδοί των Pink Flamingos έδωσαν ακόμα περισσότερο χρώμα στο ήδη γεμάτο από ροζ φανέλες γήπεδο.

Το ακόμα καλύτερο της υπόθεσης ήταν ότι και τα παιδιά του Skaouter ήρθαν με αντίστοιχο αριθμό οπαδών.

Για το ματς δεν θα σας πω πολλά, θα δείτε τα πλάνα και θα καταλάβετε. Τι να πεις για ένα παιχνίδι που έχανες με 2-1 μέχρι το τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις παίρνεις την κούπα; Πώς να περιγράψεις το συναίσθημα;

Για την ιστορία, το σκορ άνοιξε με γκολάρα του Μαραθιανού σχεδόν από το κέντρο. Στη συνέχεια το Skaouter πέρασε μπροστά για να έρθει ο Χρηστάρας ο Οικονόμου με ψύχραιμό πλασέ στο τελευταίο λεπτό να κάνει το 2-2.

Είχαμε μία επιλογή σε εκείνο το σημείο. Να κρατήσουμε το σκορ για να πάμε στα πέναλτι (δεν υπήρχε παράταση). Διαλέξαμε όμως την υπέρβαση και ανεβήκαμε όλοι πάνω για τη νίκη. Θα μπορούσε αυτή η επιλογή να μετατραπεί σε φιάσκο; Ασφαλώς και θα μπορούσε.

Τότε όμως έγινε κάτι που δεν θα μπορούσε να το προβλέψει ούτε ο πιο αισιόδοξος από εμάς. Στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων κάνουμε το γέμισμα, ο τερματοφύλακάς διώχνει και η μπάλα έφτασε στα πόδια του yours truly που υπογράφει το κείμενο.

Τώρα να σας πω ότι το ήθελα; Το ήθελα. Οι πιθανότητες όμως να έρθει τόσο σωστά η μπάλα στο πόδι και να περάσει από τόσα σώματα και να πάει και στα δίχτυα στο τελευταίο λεπτός ενός τελικού δεν ήταν και τόσες πολλές.

Και όμως πήγε στα δίχτυα. Και μπήκαν όλοι μέσα και το πανηγυρίσαμε και το γλεντήσαμε και μπράβο μας.

Ο Κεφαλάς είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου. Ο Βανός είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Ο Παπαχρήστος είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Ο Οικονόμου είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Ο Μαραθιανός είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Ο Ντόκος είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Ο Ρομπόλης είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Ο Κακολύρης είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Ο Νερατζιάς είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Ο Σταυρόπουλος είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Ο Χαϊταντόγλου είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Ο Ζάλιαρης είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Ο Λιουδάκης είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Ο Δεσύλλας είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου.

Οι οπαδοί μας; Σωστά το μαντέψατε. Οι καλύτεροι του κόσμου.

Το πρώτο πρωτάθλημα είναι δικό μας. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για αυτή την προσπάθεια που κάναμε παρέα και ελπίζουμε να τα ξαναπούμε με όλους σύντομα.

Update: Ολόκληρη η ομάδα του sport-fm.gr εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Λάμπρο Δούλο του Skaouter.gr που όπως μάθαμε, υπέστη συντριπτικό κάταγμα στην περόνη και θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Και τώρα το βίντεο…



Θανάσης Ράλλης



Η πρώτη συνέντευξη των Pink Flamingos μετά την κούπα by Thanasis Rallis on Mixcloud

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x