Stoiximan Super League

Περιμένει… πώς και πώς η ΑΕΚ

Μια ακόμα μέρα υπομονής στις ατελείωτες που περιμένει τη ρύθμιση των χρεών θα πρέπει να προσθέσει η ΑΕΚ. Η αναβολή της συνάντησης κυβέρνησης-τρόικας μεταθέτει για αύριο το θέμα που… καίει την «Ένωση»

Η μόνη εκκρεμότητα που έχει μείνει για να προχωρήσει το θέμα του Δημήτρη Βιντιάδη (όπως τουλάχιστον διαρρέει από την πλευρά του Έλληνα εφοπλιστή) είναι η ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο.

Κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει το σχέδιο του και να μπορέσει να το παρουσιάσει/συζητήσει με τους Πέτρο Παππά και Δημήτρη Μελισσανίδη στην περίφημη συνάντηση που αναμένεται προσεχώς.

Την Τρίτη λοιπόν, αναμενόταν πώς και πώς από την ΑΕΚ το αποτέλεσμα της συζήτησης που θα είχε ο Αντώνης Σαμαράς με την τρόικα, στην ατζέντα της οποίας περιλαμβανόταν και το θέμα της ρύθμισης των χρεών προς το Δημόσιο.

Το συγκεκριμένο θέμα ωστόσο (και συγκεκριμένα ο αριθμός των δόσεων και το σύστημα με το οποίο θα εισπραχθούν) φέρεται να αποτελεί ένα από τα «αγκάθια» της διαπραγμάτευσης και έναν από τους λόγους που εκείνη μετατέθηκε για την Τετάρτη το απόγευμα.

Ως τότε λοιπόν η ΑΕΚ θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα, για να διαπιστώσει κατά πόσο έχει βάση η αισιοδοξία πως η ρύθμιση τελικά θα περάσει (με πιθανότερο αριθμό δόσεων τις 48) και κατά πόσο η ενδεχόμενη συμφωνία θα της επιτρέψει να δει φως στο διοικητικό της μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x