Stoiximan Super League

«Να είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε τον Πλατανιά»

Κάλεσμα στον κόσμο του για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο απεύθυνε η διοίκηση του Πλατανιά μέσα από ανακοίνωσή της.

Τους φιλάθλους του στο πλευρό του θέλει ο Πλατανιάς στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Μέσα από ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει τις εξέδρες του γηπέδου στα Περιβόλια στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Η ΠΑΕ γνωστοποίησε στους φιλάθλους τις τιμές των εισιτηρίων, αλλά και τον τρόπο διάθεσής τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κοινό των Χανίων για τη μαζική του παρουσία στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, ειδικά στους τελευταίους εντός έδρας αγώνες, καθώς και για την έμπρακτη στήριξή του στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα μας για την παραμονή της στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Οι γεμάτες κερκίδες, το θερμό χειροκρότημα, οι επευφημίες και γενικότερα η στήριξη της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών αποτελούν ένα σημαντικό πλεονέκτημα της ομάδας μας στους εντός έδρας αγώνες. Το πλεονέκτημα αυτό είναι σημαντικό να εξακολουθεί να υφίσταται και στους υπόλοιπους τρεις εντός έδρας αγώνες, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή, όταν η ομάδα μας δίνει έναν πολύ κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ας είμαστε όλοι εκεί, για να στηρίξουμε και πάλι την ομάδα μας.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα, με ώρα έναρξης τις 17.15, θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 13 έως και το Σάββατο 16 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, από τα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
- Θύρες 1 και 2: 20 ευρώ.
- Θύρες 3 και 4: 15 ευρώ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x