Champions League

«Habemus… Messi»

Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε την ήττα της Μίλαν από τη Μπαρτσελόνα ο Μάρκο Ματεράτσι, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Υπήρξε ένας από τους παίκτες – σύμβολα της Ίντερ. Λατρεύτηκε από τους οπαδούς των «νερατζούρι» για το πάθος του, τη δύναμή του, αλλά και τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του. Ο Μάρκο Ματεράτσι, όμως, είναι ένα από τα ινδάλματα των «τιφόζι» και για έναν ακόμα λόγο. Γιατί ποτέ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τους… μισητούς αντίπαλους, τους «ροσονέρι» της Μίλαν.

Με αφορμή την ήττα με 4-0 που υπέστη η Μίλαν από τη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ και παίρνοντας έμπνευση από την επικαιρότητα, ο Ματεράτσι ανήρτησε ένα ειρωνικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την… ικανοποίησή του από τον αποκλεισμό της συμπολίτισσάς του.

«Habemus Messi» (έχουμε Μέσι), έγραψε ο πρώην αμυντικός της Ίντερ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Βαρκελώνης, παραφράζοντας το πιο γνωστό – και επίκαιρο λόγω της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου Πάπα – «Habemus Papam» (έχουμε Πάπα), που όλοι οι Καθολικοί πιστοί περιμένουν να ακούσουν αυτές τις μέρες.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x