Stoiximan Super League

Ανοίγει ο δρόμος για Ψωμιάδη!

Φως στο τούνελ της διαμάχης με τον Μάκη Ψωμιάδη βλέπει η ΑΕΚ! Μετά από κωλυσιεργία μηνών, τα Σκόπια πείστηκαν να στείλουν το έγγραφο της έκδοσής του ΚΑΙ για την υπεξαίρεση από τα ταμεία της «Ένωσης».

Μια από τις ελάχιστες σανίδες σωτηρίας που έχει να περιμένει η ΑΕΚ είναι τα χρήματα που διεκδικεί από τον Μάκη Ψωμιάδη.

Δεν φτάνει που την περιμένει, λοιπόν, από το 2004 (όταν ξεκίνησε ο δικαστικός αγώνας εναντίον του για την υπεξαίρεση 21.195.174 ευρώ από τα ταμεία της) και ανεξάρτητα από το ότι της έχουν επιδικαστεί περίπου 88 εκατ. ευρώ μαζί με τους τόκους, η «Ένωση» έπρεπε να περιμένει περισσότερο από ένα χρόνο για να βρεθεί άκρη με το θέμα της έκδοσής του από τα Σκόπια.

Και η… ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως για να συμβεί αυτό (αποδείχθηκε ότι) έφτανε ένα τηλεφώνημα. Όπως αποκάλυψε λοιπόν η «Ελευθεροτυπία», η επικοινωνία που υπήρξε την περασμένη Τετάρτη (6 Μαρτίου) μεταξύ της εισαγγελέως Εφετών, Άννας Ζαΐρη και της δημόσιας κατηγόρου Μάγια Κονέσκα (αρμόδιας για τη δίωξη του οργανωμένου εγκλήματος και της διαφθοράς, για το θέμα της έκδοσης του κατηγορούμενου) ήταν καθοριστική για να ξεμπλοκάρει το θέμα.

Δηλαδή να ικανοποιηθεί το αίτημα που έχει εκφραστεί εδώ και περισσότερο ένα χρόνο από τις ελληνικές Αρχές (και για το οποίο έχουν αποσταλεί τρεις φορές τα απαραίτητα έγγραφα) και ν’ ανοίξει ο δρόμος ώστε ο Ψωμιάδης να εκδοθεί και για την υπόθεση της υπεξαίρεσης από την ΑΕΚ, πέρα απ’ αυτή των στημένων αγώνων (για την οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή).

Κάτι που σημαίνει πως μόλις ολοκληρωθεί η επίσημη μετάφραση των εγγράφων στα ελληνικά, θα μπορούν να προχωρήσουν να προχωρήσουν πια οι διαδικασίες ώστε ο Ψωμιάδης (έπειτα από τρεις αναβολές) να δικαστεί και για το θέμα της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x