Δελτία Τύπου

1ο Διεθνές Σεμινάριο Parkour

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αθήνα, στις 9&10/3, το 1ο Διεθνές Σεμινάριο Parkour που διοργάνωσε η «Athens Parkour Classes», με την αγγλική «Parkour Generations» και την υποστήριξη της «Basehit».

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αθήνα, στις 9 & 10 Μαρτίου, το 1ο Διεθνές Σεμινάριο Parkour που διοργάνωσε η ομάδα «Athens Parkour Classes», σε συνεργασία με την Αγγλική ομάδα «Parkour Generations» και με την υποστήριξη της ελληνικής εταιρείας ένδυσης «Basehit».

Ήταν ένα καταπληκτικό διήμερο, το οποίο άφησε πίσω του υπέροχες αναμνήσεις, πολλούς νέους φίλους και φυσικά τη γνώση που μοιράστηκαν οι 3 εκπαιδευτές με τους συμμετέχοντες. Όλοι μείνανε πολύ ευχαριστημένοι, δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και παρά την μεγάλη κούραση και τον πόνο που ένιωθαν στους μύες, μετά από 2 γεμάτες ημέρες προπόνησης, στο τέλος αυτό που έμεινε είναι ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης ζωγραφισμένο στο πρόσωπο τους.

Η πρώτη μέρα έλαβε χώρα στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, ενώ η δεύτερη στο Νέο Φάληρο και συγκεκριμένα στο πάρκο γύρω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και είναι σίγουρο πως μετά την μεγάλη απήχηση, θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες και ελπίζουμε και ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις, από την ομάδα «Athens Parkour Classes», για τη προώθηση της νέας αυτής δραστηριότητας - αθλήματος στη χώρα μας.

Για όποιον δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο ως άνω Διεθνές Σεμινάριο, μπορεί να λάβει μέρος στα μαθήματα/σεμινάρια που διενεργεί η ομάδα Athens Parkour Classes κάθε εβδομάδα στην Αθήνα.

Περισσότερα στο: http://www.facebook.com/ATHENSPARKOURCLASSES

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x