Stoiximan Super League

Θέλει τον Βιτόρια

Ο Παναθηναϊκός γλυκοκοιτάζει τον Βιτόρια της Εστορίλ για να ενίσχυσει το κέντρο της άμυνάς του την νέα αγωνιστική σεζόν. Έχει κάνει επαφές αλλά η περίπτωσή του είναι δύσκολη!

Η απόκτηση ενός στόπερ είναι ένα θέμα που καίει για τον Παναθηναϊκό! Έτσι οι πράσινοι έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν τον άνθρωπο που θα μπορέσει να βοηθήσει και η τιμή του –φυσικά- δεν θα είναι απαγορευτική.

Σύμφωνα με τη Sportday το τριφύλλι τον έχει βρει στο πρόσωπο του στόπερ της πορτογαλικής, Εστορίλ, Στίβεν Βιτόρια τον οποίο και έχει στη λίστα του από τον περασμένο Γενάρη και συνεχίζει να τον παρακολουθεί για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Τον άσο της Εστορίλ τον έχει δει άνθρωπος της ομάδας σε παιχνίδι στην Πορτογαλία, ενώ έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο σκάουτερ του συλλόγου Ούγκο Βαρέλα έχει κάνει επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, που μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Βιτόρια όμως κάνει μια αρκετά καλή σεζόν με αποτέλεσμα να τον έχουν ξεχωρίσει και άλλοι σύλλογοι, σαφώς πιο δυνατοί οικονομικά από τον Παναθηναϊκό, που θα μπορούν να προσφέρουν ένα συμβόλαιο σαφώς υψηλότερο από την ελληνική ομάδα.

Εκτός από τις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών, τον ύψους 1.93 κεντρικό αμυντικό παρακολουθούν ισπανικοί σύλλογοι, ενώ στη Γερμανία έχει γραφτεί ότι τον τσεκάρει η Σάλκε.

Με αυτά τα δεδομένα, η υπόθεσή του δεν θα είναι εύκολη το καλοκαίρι. Το «τριφύλλι» θα κάνει την προσπάθειά του το επόμενο διάστημα, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Ο παίκτης, όπως τονίζουν οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι, δεν βιάζεται να κλείσει κάπου και θα περιμένει όλες τις επιλογές που θα έχει πριν καταλήξει κάπου το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x