Ελλάδα

Μία πόλη, μία ομάδα!

Ο Μπεντ Πέτγουεϊ απέδειξε στο πρόσφατο All Star Game πως περνάει καλά στο Ρέθυμνο. Κάτι που επιβεβαιώνει και το βασικό στέλεχος των δημοσίων σχέσεων του ΑΓΟΡ, Φωτεινή Παπαδοπετράκη.

Το Ρέθυμνο δεν είναι απλώς μια ομάδα. Είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό, όπως λέει και το… ρητό για την Μπαρτσελόνα. Εκτός του σταρ, Μπρεντ Πέτγουεϊ, υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που δουλεύουν πολύ για να προσελκύσουν κόσμο και να διαφημίσουν το μπάσκετ.

Το βασικό στέλεχος των δημοσίων σχέσεων, Φωτεινή Παπαδοπετράκη ανέλυσε τα πάντα γύρω από τα δύο προγράμματα και τις βλέψεις που υπάρχουν «Το Σουτ από την περιφέρεια» και «Το Ρέθυμνο ασίστ» που τρέχουν στην κρητική πόλη, μιλώντας στην εφημερίδα «Sportday».

«”Το Σουτ από την περιφέρεια”, όπως λέει και το σλόγκαν μας, αναφέρει ότι μαθαίνουμε το μπάσκετ στο Ρέθυμνο. Πηγαίνουμε μια φορά την εβδομάδα με τους παίκτες μας σε σχολεία του νομού και οι παίκτες μιλούν στα παιδιά για το μπάσκετ, ενώ έρχονται μαθητές στο γήπεδο δωρεάν για να δουν τους αγώνες. Το δεύτερο κομμάτι είναι "Το Ρέθυμνο Ασίστ". Είναι το φιλανθρωπικό κομμάτι μας. Μέχρι τώρα έχουμε δώσει πάνω από 10.000 μερίδες τροφίμων σε άτομα του νομού, αλλά και υπολογιστές σε σχολεία που το έχουν ανάγκη». Ο κόσμος ανταποκρίνεται; «Φυσικά. Η αγάπη του κόσμου ούτως ή άλλως υπήρχε για την ομάδα και είναι ακόμα περισσότερη. Σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο γεμίζει, ενώ στο ημίχρονο δίνουμε πολλά δώρα. Με λίγα λόγια στόχος μας είναι η ομάδα και η πόλη να είναι ένα.

Πραγματοποιήσαμε και ένα φιλικό παιχνίδι με το Πανεπιστήμιο ώστε και οι φοιτητές να έρθουν κοντά στην ομάδα. Οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά όλα γίνονται μέσω των χορηγών μας, ενώ και ο κόσμος παρά τα προβλήματά του αγαπάει την ομάδα και δίνει χρήματα» ενώ αποκάλυψε πως... «στόχος μας είναι να δουλέψουμε περισσότερο στο πρόγραμμα "Ρέθυμνο... Ασίστ" ώστε να δώσουμε και άλλα τρόφιμα και φάρμακα στον κόσμο, ενώ στα άμεσα σχέδιά μας είναι και η δημιουργία μιας μπουτίκ. Είναι σημαντικό οι παίκτες να έρχονται σε επαφή με τον κόσμο, διότι είναι αρκετοί εκείνοι που πηγαίνουν στο γήπεδο για να δουν και τους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x