Δελτία Τύπου

Αποκτήστε τη φανέλα του Διαμαντίδη και βοηθήστε!

Η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών εδώ και 15 χρόνια περίπου προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ΑμεΑ και τις οικογένειές τους

Η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών εδώ και 15 χρόνια περίπου προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ΑμεΑ (αυτισμός, νοητική αναπηρία, ήπια ψυχιατρικά) και τις οικογένειές τους στις περιοχές του Πειραιά, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, του Περάματος και της Σαλαμίνας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με εκδηλώσεις και δράσεις ενημέρωσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης θα τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (02 Απριλίου). Παράλληλα, φέτος ξεκινάει σε συνεργασία με αθλητές μια δημοπρασία που σκοπό έχει την προβολή του έργου της Ε.Ψυ.Με καθώς και την οικονομική ενίσχυση της.

Οι αθλητές προσφέρουν στην Ε.Ψυ.Με υπογεγραμμένες αθλητικές φανέλες τους. Αυτές θα δημοπρατηθούν μέσω της επίσημης σελίδας της Ε.Ψυ.Με. στο Facebook όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στέλνουν τις προσφορές τους μέσω inbox.

Ακόμα, μπορείτε να κάνετε τις προσφορές σας στο τηλέφωνο της Ε.Ψυ.Με (210-4635391) καθημερινά από τις 09:00μ.μ. έως τις 17:00μ.μ.

Η δημοπρασία ξεκίνησε στις 14 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 02 Απριλίου. Το άτομο που θα έχει κάνει την μεγαλύτερη προσφορά ως τότε για την εκάστοτε αθλητική φανέλα, θα την αποκτήσει (θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς από την Ε.Ψυ.Με). Ενημέρωση για το μεγαλύτερο ποσό που δίνεται για την κάθε μία φανέλα θα αναφέρεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην επίσημη σελίδα της Ε.Ψυ.Με στο Facebook.

Δίπλα στην Ε.Ψυ.Με, στηρίζοντας τις προσπάθειές της, την αρχή κάνει ένας από τους μεγαλύτερους καλαθοσφαιριστές της Ευρώπης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ.) πέραν της σημαντικής συμβολής του σε αυτό, προσφέρει ακόμα μια συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές όλων των καλαθοσφαιριστών από το πρόσφατο ALL – STAR GAME Ο.Π.Α.Π 2013 που διεξήχθη στην Πάτρα.

Τη δράση αναμένεται να στηρίξουν και άλλοι αθλητές από το χώρο του ποδοσφαίρου και της καλαθοσφαίρισης.

Ο σκοπός είναι σημαντικός, δεδομένου των πολύ δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία αλλά και ειδικότερα στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Αναμένουμε τη στήριξή σας!

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ
ΕΔΡΑ: ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 33
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Τ.Κ. 18648
ΤΗΛ- FAX:210-4635391 – 210-4419181
- ΕΚΚΕΕ ΑμεΑ
- ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΥ
- ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ
- ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
email: eteria@otenet.gr
site: www.epsyme.gr
Πληροφορίες: Δεπάστας Χαράλαμπος – Κοινωνικός Λειτουργός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x