Stoiximan Super League

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (17:15, Novasports 2)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Άρη στους «Ζωσιμάδες» (16/3, 17:15), για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live από το control room του sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Κι οι δύο θέλουν όσο τίποτε άλλο τη νίκη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα για να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι οφ. Και ο Άρης σε τέτοια… παραμονής στην Σούπερ Λίγκα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

«Επιλέξαμε το πρωτάθλημα». Έτσι, εξήγησε ο Γιάννης Χριστόπουλος την επιλογή του ν’ αφήσει στα Γιάννινα, πολλά από τα βασικά στελέχη της ομάδας, στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Στόχος των Ηπειρωτών είναι να μπουν στα πλέι οφ και γι’ αυτό θα παλέψουν μέχρι τέλους.

Ο άσος απ’ το μανίκι ακούει στο όνομα Φεγκρούς, με τον Μαροκινό να επιστρέφει σε αποστολή. Ο Γιάννης Χριστόπουλος καλείται να κρίνει αν είναι σε θέση να βρεθεί άμεσα στην ενδεκάδα, τη στιγμή που είναι εκτός ο Ταμπάσης και αμέσως επόμενη επιλογή αποτελεί ο Μπαμπανιώτης (έπαιξε στο «Καραϊσκάκη»).

Η αποστολή: Μπαμπανιώτης, Φεγκρούς, Μπακόλας, Γιάκος, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μπέριος, Πάντος, Ντάσιος.

ΑΡΗΣ:

Η μάχη της παραμονής… έχει φουντώσει για τα καλά. Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Λεβαδειακό κι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα πάει για το πρώτο «διπλό» της σεζόν. Μια δύσκολη αποστολή, κόντρα «σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος», όπως προειδοποίησε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ρούμπεν Πουλίδο, αλλά ο Ισπανός δεν ξεπέρασε πλήρως την θλάση που τον ταλαιπώρησε όλη τη βδομάδα. Τη θέση του, στο κέντρο της άμυνας, θα πάρει ο Ηρακλής. Τα κενά των τιμωρημένων, Τάτου και Κοέλιο, θα καλύψουν οι Τριανταφυλλάκος και Οικονομόπουλος, αντίστοιχα.

Η αποστολή: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Ρένια, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x