Stoiximan Super League

Μήτρογλου: «Όλο και καλύτερος»

Άλλαξε το στιλ παιχνιδιού του και στόχος του είναι να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Ο Μήτρογλου αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνει για να βρεθεί στις πρώτες επιλογές του Μίτσελ.

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνίζεται περισσότερο και σε πιο πολλά παιχνίδια. Βέβαια, από την άλλη είναι επαγγελματία και οφείλει να κάνει αυτό που πρέπει και όπως φαίνεται το κάνει. Δουλεύει, βελτιώνει το παιχνίδι του και όπως λέει στην εφημερίδα «Real News» θέλει να γίνει ακόμα καλύτερος.

«Έχω αλλάξει πολύ όσον αφορά τον τρόπο που παίζω. Έπρεπε να βελτιωθώ και νομίζω πως τα έχω καταφέρει. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Εγώ οφείλω να γίνομαι κάθε φορά όλο και καλύτερος. Αυτός είναι ο στόχος μου. Αυτή τη στιγμή οι επιθετικοί είναι πιο κινητικοί. Αυτό προσπαθώ να κάνει κι εγώ και όπως προείπα το έχω καταφέρει. θα προσπαθήσω κι άλλο στη συνέχεια, αφού ο στόχος μου είναι πάντα το καλύτερο».

Όσο για το γεγονός πως δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Μίτσελ, ανέφερε ότι: «Όλοι θέλουν να παίζουν. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι έξω τρία ματς και να παίζεις ένα. Είμαστε επαγγελματίες όμως. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσω την ομάδα. Και στην προπόνηση προσπαθώ για το καλύτερο κάθε μέρα. Και στα παιχνίδια κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x