Επικαιρότητα

Κίεβο - Αθήνα με Ukraine International Airlines

Από την 1η Απριλίου -και δεν είναι ψέμα- η ουκρανική αεροπορική εταιρεία θα κάνει το δρομολόγιο Αθήνα - Κίεβο, σε συνεργασία με την εταιρία Goldstar Aviation, που θα την αντιπροσωπεύσει στην Ελλάδα.

Οι απ‘ ευθείας πτήσεις θα ξεκινήσουν την 1η Απριλίου και θα εκτελούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο) με αεροσκάφη τύπου Boeing 737 και διαρρύθμιση δύο κατηγοριών θέσεων (Οικονομικής και Business Class). Από 18 Ιουνίου θα προστεθεί μία ακόμη πτήση την εβδομάδα, κάθε Τρίτη.

Οι νέες πτήσεις αποτελούν τη φυσική συνέχεια των στόχων της εταιρείας για διασύνδεση στρατηγικών πόλεων με τη βάση της στο Κίεβο και την ενίσχυση των εμπορικών και τουριστικών ταξιδιών από και προς την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Για το ελληνικό επιβατικό κοινό, οι νέες αυτές πτήσεις θα δώσουν τη δυνατότητα για άνετη και οικονομική πρόσβαση στη χώρα, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο λόγω των δεσμών με την Ελλάδα και της ελληνικής κοινότητας που είναι ακόμη ενεργή εκεί, όσο και λόγω της αύξησης των επιχειρηματικών ευκαιριών που ανοίγονται στη χώρα. Επιπρόσθετα, το Κίεβο, μια μοντέρνα και όμορφη πόλη, που πρόσφατα φιλοξένησε και το Euro 2012, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πλευράς τουριστικής υποδομής, διαθέτοντας ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, κέντρα διασκέδασης, διαδρομών και εκδρομών τουριστικού ενδιαφέροντος.

Εξίσου σημαντική θα είναι και η συμβολή της Ukraine International Airlines στη μεταφορά τουριστών από την Ουκρανία προς την Ελλάδα με έκδηλο το ενδιαφέρον τους για την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τη Βόρεια Ελλάδα.

Η UIA, που γιόρτασε τα 20 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας της το 2012, συνδέει την Ουκρανία με 40 πρωτεύουσες σε: Ευρώπη, Ασία, Αφρική και χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, προσφέροντας περισσότερες από 700 διεθνείς και εσωτερικές πτήσεις εβδομαδιαίως.

Η εταιρεία σήμερα έχει πτήσεις κοινού κωδικού σε συνεργασία με 11 κορυφαίους αερομεταφορείς και έχει συνάψει περισσότερες από 150 συμφωνίες με άλλες εταιρείες ανά τον κόσμο. Στα 20 χρόνια λειτουργίας της έχει μεταφέρει περισσότερους από 16 εκατ. επιβάτες.


Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x