Ισπανία

Πέπε: «Έχουμε πρόβλημα στα στημένα»

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης στις στημένες φάσεις σχολίασε ο Πέλε, μιλώντας στους εκπροσώπους του ισπανικού Τύπου μετά την ευρεία νίκη (5-2) επί της Μαγιόρκα.

Ο Πορτογάλος αμυντικός τόνισε ότι οι «μερένχες» πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή και να σημειώσουν βελτίωση στο συγκεκριμένο κομμάτι, αν θέλουν να μην έχουν στο μέλλον ανάλογα θέματα.

«Προσπαθούμε να βελτιωθούμε στο κομμάτι των στημένων φάσεων. Στην ομιλία του προπονητή στο ξενοδοχείο μάς είπε για τον τρόπο που παίζει η Μαγιόρκα, τις τακτικές της και την μεγάλη προσοχή που χρειαζόταν να δείξουμε στις στημένες φάσεις», ανέφερε αρχικά ο διεθνής στόπερ και πρόσθεσε:

«Πρέπει να εκτιμήσουμε τη δουλειά της ομάδας και να εκτιμήσουμε τη νίκη που πήραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε καλύτερα, δημιουργήσαμε μερικές ευκαιρίες και ήμασταν πιο εύστοχοι. Έχουμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις και χρειαζόμασταν να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι αντιδράσαμε και πήραμε το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ο 30χρονος παίκτης σχολίασε την επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο να τον χρησιμοποιήσει ως αμυντικό χαφ στο χθεσινό ματς:

«Ο προπονητής με τοποθέτησε στο κέντρο της μεσαίας γραμμής και εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ο Μουρίνιο είχε μία ιδέα, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο ποδοσφαιριστής να κάνει τη δουλειά του καλά. Όταν φοράω αυτή τη φανέλα γεμίζω με υπερηφάνεια. Είμαστε όλοι στη διάθεση του προπονητή και όταν παίζουμε πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x