Stoiximan Super League

Καθαρά… δεύτερος

Δεν σταματάει πουθενά ο Αστέρας, ο οποίος έφυγε με τρίποντο και από το Περιστέρι επικρατώντας 2-0 του Ατρόμητου.

Παραμονή Καθαράς Δευτέρας ο Αστέρας Τρίπολης «καθάρισε» 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και παραμένει δεύτερος ότι και να γίνει στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, έφυγε με νίκη η ομάδα του Τσιώλη, η οποία επικράτησε με γκολ του Ουσέρο (37’) και του Ράγιος (67’) με πέναλτι. Για ένα δεκάλεπτο καλός ο Ατρόμητος, μετά την είσοδο του Σουμπίνιο.

Το ματς:


Μπορεί ο Ατρόμητος να μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να προλάβει από νωρίς να επιτεθεί στον Αστέρα και να φτάσει σε γρήγορο γκολ, όμως αυτό δεν ήρθε και οι Αρκάδες άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τσιώλης έδωσε εντολή στους μέσους του να ανέβουν ψηλότερα και δικαιώθηκε λίγο αργότερα, όταν ο Ουσέρο συνεργάστηκε με τον Ράγιος, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ.

Οι προσπάθειες του Ατρόμητου να αντιδράσει έπεσαν στο κενό, την στιγμή που ο Αστέρας θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ είτε με τον Λέντσε, είτε και πάλι με τον Ουσέρο και τον Ναβάρο. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης για το πρώτο μέρος έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τους Αρκάδες να έχουν πάρει προβάδισμα και τους Περιστεριώτες να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν το καλό διάστημά τους, στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για τον Ατρόμητο και τον Σουμπίνιο να αλλάζει για ένα δεκάλεπτο και την εικόνα της αναμέτρησης. Ο Βραζιλιάνος, πέρασε στη θέση του Μπρίτο, ανέβασε πολύ την απόδοση της ομάδας του και δημιούργησε έξι (!) φάσεις μπροστά από τον Μπαντή. Το μηδέν έμεινε για τον Αστέρα και όταν, όπως και στο πρώτο μέρος, ισορρόπησε την αναμέτρηση, έφτασε και σε δεύτερο τέρμα… δώρο από τον Ράντμαν.

Ο Λέντσε, «μυρίστηκε» σαν «λαγωνικό» που είναι το λάθος του Κροάτη τερματοφύλακα, τσίμπησε την μπάλα και πήρε το πέναλτι, το οποίο ο Ράγιος μετέτρεψε σε γκολ και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Τσιώλη. Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος και ο Αστέρας πανηγύρισε μια ακόμα σπουδαία νίκη, εκτός έδρας, η οποία τον διατήρησε στην δεύτερη θέση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Οι συνθέσεις:


Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανιδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο (46’ Σουμπίνιο), Ναπολεόνι (70’ Καραγκούνης), Ουντότζι (70’ Επστάιν), Μάντζιος.

Στον πάγκο: Ρέινα, Κούτσι, Πίτου Γκαρσία, Λαζαρίδης.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης (5’ λ.τ. Φορμίκα), Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Αλβάρες, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος (81’ Κοντοές), Ναβάρο, Λέντσε (72’ Καλαντζής).

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Κοντοές, Σέτι, Κουρμπέλης, Κάφα.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Μαγιάννης (Άρτας)
Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου



Control room





Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x