Stoiximan Super League

Μπρουσιανός: «Την Τρίτη αποφασίζουμε για Κατίδη»

Ως πράξη καταδικαστέα και προσβλητική για τα ιδεώδη της ΑΕΚ, χαρακτήρισε τον ναζιστικό χαιρετισμό του Γιώργου Κατίδη ο αντιπρόεδρος της Ένωσης», που άφησε ωστόσο αιχμές για την απόφαση της ΕΠΟ

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Ηλίας Μπρουσιανός, μίλησε για το περιστατικό του Κατίδη, υποστηρίζοντας:

«Η πράξη του Κατίδη είναι 100% καταδικαστέα και προσβάλει τα ιδεώδη μιας ομάδας με την ιστορία της ΑΕΚ και τα όσα πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος. Είμαι σίγουρος πως δεν ήξερε τι ακριβώς έκανε εκείνη την στιγμή, ωστόσο όταν είσαι μέλος μιας ομάδας όπως η δική μας, πρέπει να αντιλαμβάνεσαι τι εκφράζει και τι πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος και να ξέρεις σε ποια ομάδα βρίσκεται. Δεν μπορώ να προδικάσω ποια θα είναι η απόφαση που θα πάρουμε. Έχουμε Δ.Σ. την Τρίτη για το θέμα και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε. Η άποψή μου είναι πως ο παίκτης πρέπει να τιμωρηθεί, όχι όμως και να αφανιστεί».

Όσο για την απόφαση της ΕΠΟ, στάθηκε στο γεγονός πως σε άλλα ζητήματα, που είναι προσβλητικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η Ομοσπονδία δεν είναι αποφασιστική: «Η απόφαση της ΕΠΟ νομίζω πως είναι πολύ σκληρή και πολύ βιαστική, καθώς καταδίκασε τόσο σκληρά έναν ποδοσφαιριστή, χωρίς να ακούσει καν την απολογία του. Μου προκαλεί εντύπωση επίσης το γεγονός πως για άλλα ζητήματα, που προσβάλουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας, η Ομοσπονδία δεν δείχνει την ίδια... πρεμούρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x