Euro 2024

Τώρα μόνο η Βοσνία!

Στη Βοσνία και μόνο είναι το μυαλό των παικτών της Εθνικής Ελλάδας. Πιθανή νίκη της «γαλανόλευκης» τη φέρνει ενάμιση βήμα πριν από την τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Τις όποιες υποχρεώσεις έχουν τις επόμενες εβδομάδες με τους συλλόγους τους πρέπει να ξεχάσουν οι διεθνείς.

Πλέον οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας καλούνται να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα της Βοσνίας, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Αυτή τη στιγμή η «γαλανόλευκη» βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου, αν και έχει τους ίδιους βαθμούς με τους Βόσνιους, αλλά χειρότερη επίθεση από εκείνους.

Για αυτό τον λόγο αν οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την Ζένιτσα, τότε θα έχουν κάνει το μεγάλο βήμα πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Κατά πολλούς αυτούς το ματς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της Εθνικής στη χώρα του καφέ, αφού μετά ακολουθούν οι αγώνες με Λιθουανία (07/06, εκτός), Λετονία (10/09, εντός), Σλοβακία (11/10, εντός) και Λιχτενστάιν (15/10, εντός).

Δηλαδή, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει δύο εκτός έδρας ματς να δώσει (το ένα με την αδύναμη Λιθουανία) και μετά υπάρχουν τρία ματς στην έδρας μας, στα οποία με τη βοήθεια και των Ελλήνων φιλάθλων μπορούμε να δώσουμε το «παρών» σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Καρνέζης, Σηφάκης, Λοντίγκιν, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος Αβραάμ, Μανωλάς, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μανιάτης, Χολέμπας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κονέ, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου και Γκέκας.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο Σωτήρης Νίνης (δεν αγωνίζεται πολύ με την Πάρμα) και ο Νίκος Σπυρόπουλος είναι τραυματίας. Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι ακόμα ανέτοιμος καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η πρώτη προπόνηση των διεθνών έχει προγραμματιστεί στις 17:00 και θα είναι στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η οποία θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x