Stoiximan Super League

Μεταφέρεται η τιμωρία του Σο

Σε περίπου ένα μήνα θα αγωνιστεί ξανά με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Χαμπίμπ Σο, αφού θα χάσει και τα δύο προσεχή ματς των «πράσινων» με Πλατανιά και Πανιώνιο, λόγω καρτών!

Διπλό το κακό με την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Χαμπίμπ Σο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ενώ κανονικά, ο Σενεγαλέζος άσος του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να χάσει το προσεχές παιχνίδι με τον Πλατανιά, η τιμωρία του μεταφέρεται στο μεθεπόμενο ματς με τον Πανιώνιο, καθώς έχει ήδη δηλωθεί να χάσει το ματς με τους Κρητικούς, λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, ο Σο είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα, φτάνοντας τις τέσσερις. Ο Φάμπρι είχε αποφασίσει να μην τον έχει στην διάθεσή του κόντρα στον Πλατανιά για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Έτσι, η ποινή μιας αγωνιστικής λόγω της κόκκινης που αντίκρισε ο παίκτης στο ματς με τον ΠΑΟΚ μεταφέρεται στην μεθεπόμενη «στροφή» του πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα κόντρα στον Πανιώνιο (28η αγωνιστική).

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ξανά τον Σο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την 29η αγωνιστική στις 14 Απριλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x