Stoiximan Super League

Δερμιτζάκης: «Τώρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

Ένωση και πίστη στην παραμονή ζήτησε ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης του Πανθρακικού με την Ξάνθη και την ήττα της ομάδας της Κομοτηνής.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε λόγο για διαιτητικά λάθη σε προηγούμενα παιχνίδια και για κακή αντιμετώπιση του συγκεκριμένου κόντρα στην Ξάνθη. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει «μπλέξει» για τα καλά, πλέον, και το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη είναι εξαιρετικά σημαντικό. Μάλιστα, έκανε λόγο για ένωση και πίστη στην παραμονή.

Ο προπονητής του Πανθρακικού ανέφερε αρχικά: «Είναι μια δύσκολη μέρα για την ομάδα μας, γιατί συνδυάσαμε μια κακή εμφάνιση με ένα αρνητικό αποτέλεσμα, που παίζει καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη, κυρίως βαθμολογικά, ώστε να ξεφύγουμε αλλά και για λόγους πρεστίζ, αφού ήταν το θρακιώτικο ντέρμπι. Σίγουρα, δεν είχαμε φρεσκάδα. Είχε προηγηθεί και το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης και αποδεικνύεται ότι έχει επιβαρυνθεί η ομάδα από τα συνεχόμενα παιχνίδια της. Αν δεν είχαμε την αναγκαστική αλλαγή του Παπαδόπουλου, που όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός παίκτης για εμάς είναι αλλά και την ατυχία, στη φάση του δοκαριού και στη στημένη φάση από το οποίο προήλθε το γκολ της Ξάνθης, ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα πλάνο για να ανατρέψουμε το παιχνίδι, αλλά το γρήγορο γκολ της Ξάνθης, ξανά από μια στημένη φάση, άλλαξε τα δεδομένα και δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε κάτι, παρά το γεγονός ότι είχαμε την υπεροχή στη συνέχεια του παιχνιδιού

Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας, γιατί ξέρουμε πόσο. Τώρα θα φανούμε όλοι, αν είμαστε δυνατή ομάδα. Όλοι γνωρίζετε ότι η ομάδα έχει στερηθεί 10 βαθμούς από διαιτητικά λάθη. Μπορείτε εύκολα να βρείτε τα παιχνίδια που συνέβη αυτό. Κι αυτοί οι βαθμοί μας έχουν στοιχίσει κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Πριν λίγο καιρό, χαιρόμαστε να βλέπουμε αυτήν την ομάδα στο γήπεδο και πλέον ξαφνικά την αμφισβητούμε. Πλέον το πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Κρατούσαμε πριν την τύχη στα χέρια μας και πάλι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Είμαστε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και η ομάδα μπορεί να πάρει τα παιχνίδια που χρειάζεται για να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία. Τώρα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Αν θέλει κάποιος να πει κάτι, να το πει για εμένα, όχι για την προσπάθεια των παιδιών. Καλή συνέχεια στη Σκόντα Ξάνθη».

Για το γεγονός ότι ο Πανθρακικός δεν έχει σκοράρει για 5 διαδοχικά παιχνίδια: «Ένας από τους λόγους που η ομάδα δεν έχει καλή ψυχολογία είναι και το ότι δεν έχει πετύχει για 5 συνεχόμενα παιχνίδια γκολ. Με αυτό που έγινε, με τους βαθμούς που μας στέρησαν, επαναλαμβάνω ότι η ομάδα έχασε την ψυχολογία της.»

Για το αν θα βοηθήσει η διακοπή: «Η διακοπή θα μας βοηθήσει, γιατί θα μπορέσουμε να ανασυνταχθούμε σαν ομάδα. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους. Τώρα η ομάδα θα μπορούσε να είναι σε άλλη βαθμολογική θέση και σε συνδυασμό με την επιτυχία στο κύπελλο, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά».

Για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου: «Ο Δημήτρης είχε ένα πρόβλημα στο δικέφαλο, φάνηκε όλη την εβδομάδα ότι ήταν καλά, αλλά παρουσιάστηκε ξανά το ίδιο πρόβλημα σε ένα παιχνίδι που τον είχαμε μεγάλη ανάγκη, όπως και όλους τους παίκτες φυσικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x