Γαλλία

Αντσελότι: «Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έναν αξιόλογο προπονητή»

Άγνοια σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε πως έχει ο Κάρλο Αντσελότι, σε συνέντευξή του σε εκπομπή της «Rai 3», τονίζοντας πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει το έργο του.

Βρίσκεται στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα. Στο πρωτάθλημα Γαλλίας είναι στην πρώτη θέση και έχει καλές πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο. Στο Κύπελλο της χώρας συνεχίζει την πορεία της προς τον τελικό. Παρόλα αυτά, ο Κάρλο Αντσελότι, δεν είναι σίγουρος για την θέση του στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως φάνηκε από όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης.

«Για την ώρα είμαι προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, αν και δεν γνωρίζω για πόσο καιρό ακόμα θα είμαι. Ακούγεται πως θα δώσω τη θέση μου στον Μουρίνιο και εγώ θα πάρω τη δική του, αλλά δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο πάνω σε αυτό το ζήτημα. Κανείς δεν με έχει πλησιάσει για να με ενημερώσει, οπότε όσα σας λέω είναι αυτά που γράφονται, λέγονται και ακούγονται. Αν ήταν στο χέρι μου, θα συνέχιζα το έργο που έχω ξεκινήσει. Θα ήθελα να μείνω και την επόμενη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Παριζιάνων.

Ένα από τα ζητήματα που… καίει, είναι οι σχέσεις του με τη διοίκηση του συλλόγου. Ο Ιταλός τεχνικός, όμως, διαψεύδει τα πάντα. «Οι σχέσεις μου με τους ιδιοκτήτες της ομάδας είναι πολύ καλές. Ο σεΐχης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, αν και δεν είναι σε θέση να βρίσκεται στο γήπεδο συχνά, καθώς έχει πολλές υποχρεώσεις. Όσο για αυτό που έχει λεχθεί, πως μου δίνει… χαρτάκι με την ενδεκάδα, αυτό με κάνει να γελώ, είναι αστείο», σημείωσε ο Αντσελότι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αντσελότι δείχνει να αισιοδοξεί για την αναμέτρηση αυτή. «Οι μεγάλες ομάδες γίνονται μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες. Αν καταφέρουμε να αποκλείσουμε τους Καταλανούς, θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς το να γίνουμε μεγάλη ομάδα. Θεωρώ πως μπορούμε να παλέψουμε για την είσοδό μας στον ημιτελικό. Η ομάδα μου είναι δυνατή, αν και νέα, έχει παίκτες με ταλέντο και έναν πολύ αξιόλογο… προπονητή», είπε γελώντας ο Κάρλο Αντσελότι.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x