Τίτλοι τέλους αναμένεται να πέσουν εντός της ημέρας στην υπόθεση του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός χαφ παρουσιάζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα η διοίκηση δεν δείχνει διατεθειμένη να αλλάξει την απόφαση του παίκτη.

Αν και πριν από ενάμιση μήνα, οι δύο πλευρές είχαν ρίξει νερό στο κρασί τους, το Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και ο Γιώργος Δώνης δεν κάνουν πίσω σε ό,τι αφορά τις απόψεις του 36χρονου μέσου.

O Γκαρσία εμφανίζεται ενοχλημένος από την συμπεριφορά των οργανωμένων οπαδών του συλλόγου προς το πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού και από τα συνθήματά που ακούστηκαν για τη μητέρα του, με τα οποία είναι απόλυτα αντίθετος.

Όσον αφορά τη σημερινή μέρα, ενδέχεται να δώσει και ο ίδιος το «παρών» στη συνάντηση που θα υπάρξει ανάμεσα στους εκπροσώπους του και τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Στη συνέχεια, ο διεθνής χαφ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο λατρεύεται σαν ήρωας από τους οπαδούς της ομάδας.

Μία ερώτηση που έχει ενδιαφέρον είναι για ποιον λόγο ο Ουρουγουανός χαφ αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί από το στενό περιβάλλον του παίκτη.

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.