Stoiximan Super League

Πεντάρα της SKODA στην Ενόπλων

Με 5-2 σάρωσε η SKODA Ξάνθη την Εθνική Ενόπλων σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στα Πηγάδια.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των νέων παικτών που χρησιμοποίησε και να βγάλει τα συμπεράσματά του, ενόψει του φινάλε της Σούπερ Λίγκας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προηγήθηκε δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο και δέχτηκε αντίστοιχες την ισοφάριση από τους Θρακιώτες.

Στο 8’, ο Κατσικοκέρης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 0-1. Στο 30’, ο Βασιλακάκης πάσαρε στον Πλατέλλα και ο τελευταίος με πλασέ πέτυχε το 1-1. Στο 36’, ο Τζανέτος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κυβελίδης με κεφαλιά, ανενόχλητος μέσα από την περιοχή, πέτυχε το 1-2. Στο 40’, ο Νάκας ισοφάρισε με όμορφο πλασέ σε 2-2.

Στο 49’, ο Πλατέλλας μέσα από την περιοχή σημείωσε το 3-2 με σουτ. Ο ίδιος στο 56’ έφτασε στο χατ τρικ, καθώς με όμορφο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Λυμπερόπουλο, κάνοντας το 4-2. Στο 76’ ο Αλτιπαρμακόφσκι έκανε το 5-2.


SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Τσαμούρης, Ντάνι, Μπαξεβανίδης, Πρίττας, Βασιλακάκης, Τριάδης, Νάκας, Πλατέλλας, Ονουάτσι

Έπαιξαν και οι: Πατσατζόγλου, Μπαρέττας, Καρυπιάδης, Παπαδημητρίου, Χελιδώνης, Αλτιπαρμακόφσκι, Ελληνίδης.

Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας: Λυμπερόπουλος, Μπουγάτσιας, Κωνσταντέλλος, Ταμπάκης, Αργάνης, Τζανέτος, Κατσικοκέρης, Κυβελίδης, Βασιλείου, Καραγκούνης, Σαπανίδης

Έπαιξαν και οι: Κουρουλάκης, Καραμπίνης, Τζανής, Θάνος.


Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, η Εθνική Ενόπλων τίμησε με αναμνηστική πλακέτα την ακριτική ΠΑΕ για την προσφορά της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για τη φιλοξενία της.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x