Euroleague

Χωρίς… συναισθηματισμούς ο Σερμαντίνι

Ο Σερμαντίνι αντιμετωπίζει με τον Ολυμπιακό την πρώην ομάδα του, την Μακάμπι, όμως συναισθηματισμοί δεν χωρούν με τον Γεωργιανό να δηλώνει πως μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός δίνει καθοριστικό ματς με την Μακάμπι στο ΣΕΦ, την Παρασκευή, για την 12η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως εκτός από σημαντικό, είναι ιδιαίτερο και για τον Γκιόργκι Σερμαντίνι καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα. Ο Γεωργιανός δήλωσε σε ισραηλινή ιστοσελίδα ανυπόμονος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και απαλλαγμένος από συναισθηματισμούς καθώς μοναδικό αποτέλεσμα είναι όπως ανέφερε η νίκη των «ερυθρολεύκων».

«Είμαι πολύ καλά εδώ στην Ελλάδα. Πραγματικά νιώθω υπέροχα. Δύο χρόνια πριν ζούσα στην Ελλάδα καθώς έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Οπότε όλα εδώ μου είναι γνωστά. Απολαμβάνω το ότι είμαι μέλος της ομάδας που πήρε πέρσι το ευρωπαϊκό. Αγαπάω την Ελλάδα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει το Τελ Αβίβ όπου ακόμη και τώρα έχω πολλούς φίλους εκεί και πέρασα όμορφες στιγμές», είπε αρχικά ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε για την επιλογή του συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ευρώπης:

«Πρόκειται για ένα τεράστιο κλαμπ, έχουμε εξαιρετικούς προπονητές και παίκτες και η ομάδα δουλεύει επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα. Όλοι στην ομάδα με δέχτηκαν με πολύ όμορφο τρόπο και μου φέρονται εξαιρετικά. Είμαι χαρούμενος λοιπόν που είμαι μέλος μια τόσο μεγάλης ομάδας».

Όσο για την επικείμενη αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του, την Μακάμπι; «Περιμένω πως και πως την αναμέτρηση αυτή. Στο πρώτο ματς κερδίσαμε και ελπίζω να γίνει και πάλι το ίδιο ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο γκρουπ. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και θεωρώ πως θα γίνει μεγάλη "μάχη". Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει συνεχόμενες νίκες και σίγουρα θα θελήσει να πάρει ακόμη μια και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρόκριση. Η Μακάμπι θα έρθει εδώ για να κερδίσει με δύο πόντους ώστε να καλύψει το -1 του πρώτου αγώνα και να πάρει τη θέση μας στα προημιτελικά. Κάτι που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να συμβεί, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το ματς».

Ο Σερμαντίνι απάντησε και για το αν ήταν λάθος της Μακάμπι να τον αφήσει ελεύθερο: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσετε τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ. Εγώ δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Ρωτήστε τον και θα περιμένω να μάθω την απάντηση του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x