Ελλάδα

Το τρόπαιο στην Κηφισιά

Την κατάκτηση του τροπαίου στον 42ο τελικό της ΕΠΣ Αθηνών πανηγυρίζει η Κηφισιά, η οποία επικράτησε του Αιγάλεω 4-3 στα πέναλτι (1-1 κ.α, παράταση).

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, τον 42ο της ΕΠΣ Αθηνών, η Κηφισιά κατέκτησε το τρόπαιο στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-3 επί του Αιγάλεω. Στον κανονικό αγώνα και την παράταση οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Το Αιγάλεω ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα, κατάφερε να προηγηθεί 1-0 με τον Δημάκη να πετυχαίνει στο 56ο λεπτό ένα πολύ όμορφο γκολ με βολέ μέσα από την περιοχή.

Ωστόσο, το «Σίτι» δεν κατάφερε να πάρει το Κύπελλο, καθώς στο 90’ ο Στριμένος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο Βέρμπης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, έκανε το 1-1 και έστειλε τον τελικό στην παράταση.

Το Αιγάλεω έχασε τεράστια ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό της παράτασης για να πάρει τη νίκη, αλλά η κεφαλιά του Στριμένου λίγο έξω από την μικρή περιοχή πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Κηφισιάς.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι και εκεί οι παίκτες της Κηφισιάς ήταν πιο ψύχραιμοι και με σκορ 4-3 κατέκτησαν το τρόπαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x