Ιταλία

Πήρε αναρρωτική και πήγε στις Μαλδίβες;

Άγνωστο παραμένει το που βρίσκεται ο Μάουρο Ζάρατε, ο οποίος ζήτησε και πήρε αναρρωτική άδεια από τη διοίκηση της Λάτσιο. Φήμες τον θέλουν να κάνει τα… μπάνια του στις Μαλδίβες.

Βρίσκεται εκτός ομάδας από την αρχή της σεζόν, αφού μετά την επιστροφή του από την Ίντερ δεν κατάφερε να πείσει τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς για την αξία του. Αν και προσπάθησε να μεταγραφεί σε ομάδα της Ρωσίας τον περασμένο Ιανουάριο, ο Μάουρο Ζάρατε παρέμεινε στο ρόστερ της Λάτσιο, γνωρίζοντας πως δεν έχει πιθανότητες να παίξει.

Πριν λίγες μέρες ο Αργεντινός εμφανίστηκε στη διοίκηση της ομάδας του με παραπεμπτικό γιατρού, ζητώντας ολιγοήμερη αναρρωτική άδεια. Άδεια που του δόθηκε κανονικά, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που ισχυριζόταν πως αντιμετώπιζε.

Οπαδοί της Λάτσιο, όμως, ενημέρωσαν τους ανθρώπους της ομάδας, πως ο Ζάρατε εθεάθη στις Μαλδίβες να κάνει τα μπάνια του! Αμέσως η διοίκηση ήρθε σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος φάνηκε να μην γνωρίζει τίποτα. «Δεν ξέρω πού βρίσκεται ο Μάουρο. Ζήτησε άδεια για λόγους υγείας, μόνο αυτό γνωρίζω. Την Πέμπτη πρέπει να επιστρέψει στη Ρώμη και την Παρασκευή θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας», ήταν τα λόγια του Λουΐς Ρούτσι.

Να σημειωθεί πως την περασμένη Δευτέρα ο Μάουρο Ζάρατε γιόρταζε τα 26α του γενέθλια. Να τα πέρασε, πράγματι, στις μαγευτικές Μαλδίβες; Αν επιστρέψει… μαυρισμένος, ίσως δώσει έμμεσα την απάντησή του.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x