Ιταλία

Έτοιμος να ανανεώσει ο Τόνι

Την πρόθεσή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα εξέφρασε σε συνομιλία του με φιλάθλους των «βιόλα» ο Λούκα Τόνι, τονίζοντας πως περιμένει κλήση από τη διοίκηση.

Η διακοπή του ιταλικού πρωταθλήματος, ώστε να δοθεί στην εθνική Ιταλίας η δυνατότητα να προετοιμαστεί για το παιχνίδι κόντρα στη Μάλτα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014, έδωσε την ευκαιρία στον Λούκα Τόνι να βρεθεί με οπαδούς της Φιορεντίνα και να συνομιλήσει μαζί τους. Από όσα ειπώθηκαν, μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε η δήλωσή του πως είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

«Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί η ανανέωση του συμβολαίου μου. Αλλά δεν κρύβω πως θέλω να υπογράψω νέο συμβόλαιο σύντομα. Από τη μεριά μου κάνω ό, τι μπορώ για να είμαι σε άψογη αγωνιστική κατάσταση και να… κερδίσω αυτό το συμβόλαιο, όχι να μου το χαρίσουν. Περιμένω κλήση από τη διοίκηση. Είμαι σίγουρος πως θα τα βρούμε σε δύο λεπτά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Τόνι ρωτήθηκε για τους στόχους της Φιορεντίνα στο φετινό πρωτάθλημα και δεν δίστασε να αναφερθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Προσπαθούμε να καταλάβουμε την 3η θέση. Θα ήταν σημαντικό για την ομάδα μας να έβγαινε στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Αν δεν τα καταφέρουμε, πρέπει να πάρουμε, τουλάχιστον το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή η ομάδα αξίζει να παίζει στην Ευρώπη του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το μέλλον, ο Τόνι έδειξε να είναι αισιόδοξος. «Έχουν μπει στέρεες βάσεις στην ομάδα. Με ποιοτικές προσθήκες μπορούμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τα εμπρός. Αν δεν χαθεί ο… κορμός της ομάδας αυτό το καλοκαίρι και έρθουν κάποιοι καλοί παίκτες, του χρόνου μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα ακόμα καλύτερο πλασάρισμα. Για πρωτάθλημα δεν μπορώ να πω, γιατί αυτό εξαρτάται και από τις άλλες ομάδες», ήταν η εκτίμηση του Λούκα Τόνι.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x