Gossip

Έβαλε τα χέρια της κι έβγαλε τα μάτια της

Διαζύγιο από τον Σέρχιο Αγουέρο πήρε η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Τζανίνα και αιτία είναι η… ίδια, αφού έβαλε στο σπίτι της, την «πέτρα του σκανδάλου», μια Αργεντινή τραγουδίστρια.

Οικογενειακές ιστορίες που συμβαίνουν σε κάθε σπίτι. Η ιστορία έχει ως εξής:

Πριν από ένα χρόνο, περίπου, ο Ντιέγκο Μαραντόνα θρηνούσε το χαμό της αγαπημένης του μητέρας. Ο πόνος του ήταν… αφόρητος και η απελπισία του εμφανής, αφού όλοι γνώριζαν την αδυναμία που της είχε.

Η λατρεμένη κόρη του Ντιέγκο, Τζανίνα, θέλησε να απαλύνει τον πόνο του πατέρα της και να του ανυψώσει το ηθικό και όχι μόνο…

Διοργάνωσε, λοιπόν, μια ιδιωτική συναυλία, με την γνωστή (;) Αργεντινή τραγουδίστρια, Καρίνα Τεγιέδα, ελπίζοντας πως, εκτός από την ηχητική απόλαυση, ο πατέρας της θα εκτιμήσει και την… οπτική. Φάτε μάτια ψάρια που λένε. Η Τζανίνα, όπως είναι φανερό, γνωρίζει το αδύνατο σημείο του Ντιέγκο, που δεν είναι άλλο από τις όμορφες γυναίκες.

Ο Ντιέγκο, όμως, δεν έδειξε να εκτιμά τα… θέλγητρα της νεαρής καλλιτέχνιδος και ανάμεσα στον πρώην ποδοσφαιριστή και την τραγουδίστρια δεν έγινε κάτι. Και αν το θέμα έληγε εδώ, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς για την Τζανίνα, ήταν ο σύζυγός της, Σέρχιο Αγουέρο, εκείνος που μαγνητίστηκε από την Καρίνα.

Η συνέχεια μοιάζει με… σαπουνόπερα. Ο Αγουέρο και η Τεγιέδα άρχισαν να βγαίνουν κρυφά και να ζουν τον παράνομο έρωτά τους. Ο παίκτης, όμως, δεν άντεχε την ψυχολογική πίεση και αποφάσισε να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Αποφάσεις που μόνο ένας… πραγματικός άντρας μπορεί να πάρει. Ζήτησε διαζύγιο.

Σήμερα το παράνομο ζευγάρι είναι έτοιμο να γίνει… νόμιμο, ενώ η απατημένη σύζυγος δεν μπορεί να πιστέψει πως… έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της. «Ήμουν εγώ που την έβαλα στο σπίτι μας, διοργανώνοντας τη συναυλία. Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια ήταν από τις αγαπημένες μας και συχνά ακούγαμε τα τραγούδια της. Μετά από τη συναυλία αυτή γίναμε φίλοι και συχνά ανταλλάσαμε γραπτά μηνύματα. Που να φανταζόμουν πως εκείνη αντάλλασε μηνύματα και με τον άντρα μου», είπε σε συνέντευξή της σε κανάλι της πατρίδας της.

Η Τζανίνα έχει ζητήσει 10 χιλιάδες στερλίνες μόνο (!) για το ενοίκιο του σπιτιού της στο Μπουένος Άιρες, ενώ το συνολικό ποσό που διεκδικεί ως διατροφή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Έτσι είναι, Σέρχιο. Οι ωραίοι έχουν χρέη… και δεν πληρώνουν, μόνο, με φιλιά.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x