Γενικά

«Πληρωμένη» απάντηση Ντελ Μπόσκε σε Μουρίνιο

Παιδιάστικη χαρακτήρισε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε την αντίδραση του Ζοσέ Μουρίνιο για το αποτέλεσμα της ψηφοφορία της FIFA για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο «τάραξε τα νερά» για μια ακόμη φορά με τις δηλώσεις του περί αλλοίωσης του αποτελέσματος στην ψηφοφορία της FIFA για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς. Μετά την απάντηση από την πλευρά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ήρθε και αυτή από τον νικητή της ψηφοφορίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Και ήταν «πληρωμένη»…

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας χαρακτήρισε ούτε λίγο, ούτε πολύ, παιδιάστικη την αντίδραση του Πορτογάλου τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέροντας ότι έχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα πράγματα.

«Για μένα, αυτά που είπε ο Μουρίνιο ήταν παιδιάστικα και καθόλου σημαντικά. Δεν ενοχλήθηκα, αλλά έχω να ασχοληθώ με σοβαρότερα θέματα και αυτά είναι τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας μου με τη Φινλανδία και τη Γαλλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να στείλει ένα μήνυμα προς τον συνάδελφό του, αλλά και όλους όσοι ασχολούνται με το άθλημα. «Το ποδόσφαιρο είναι για να ενώνει, όχι για να χωρίζει».

Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x