Πόλο

Οι κλήσεις της Εθνικής πόλο για Κροατία, Μαυροβούνιο

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών γνωστοποίησε την Πέμπτη τους 22 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του World League.

Είκοσι δύο πολίστες κλήθηκαν για προετοιμασία από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας πόλο των ανδρών, Σάκη Κεχαγιά, εν όψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο World League, την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι «22» που θα δώσουν το «παρών» στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», την Κυριακή το μεσημέρι (12.00), είναι οι: Χρήστος Αφρουδάκης, Γούνας, Μυλωνάκης, Βλαχόπουλος, Τίγκας, Τσαλκάνης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Μουρίκης, Κολόμβος, Δελακάς, Ποντικέας, Καπότσης, Δερβίσης, Φουντούλης Ι. (Ολυμπιακός), Μιράλης, Μιμίδης Στ. (ΝΟ Χίου), Χρυσοσπάθης, Σολανάκης (ΠΑΟΚ), Γαλανίδης (ΝΟ Χανίων), Παπαδόγκωνας, Παρασκευόπουλος (Παναθηναϊκός), Γούβης (Ντούισμπουργκ), Γαλανόπουλος (ΝΑΟ Κέρκυρας).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, την προσεχή Τετάρτη (27/3) υποδέχεται στο το Μαυροβούνιο, ενώ το Σάββατο (30/3) αντιμετωπίζει στη Ριέκα, την Κροατία, αγώνας με τον οποίο ολοκληρώνεται η προκριματική φάση του World League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x