Euroleague

Εκτός ο Πρίντεζης!

Οριστικά χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τη 12η αγωνιστική του ΤOP 16 της Ευρωλίγκας, όπως επιβεβαίωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Εκτός αποστολής από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα μείνει ο Γιώργος Πρίντεζης, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας τόνισε πως ο «Πριντ» δεν είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στη μέση.

«Ο Πρίντεζης δεν θα αγωνιστεί αύριο. Η μέση του δεν είναι ακόμη καλύτερα. Οπότε θα μείνει εκτός και δεν τον υπολογίζουμε. Λείπει και ο Μάντζαρης εδώ και καιρό που ήταν πάρα πολύ σημαντικός για εμάς. Ο Ολυμπιακός έχει ρόστερ βαθύ για το παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Φάνηκε και στη Σιένα όπου είχα προετοιμάσει το ματς με τον Πρίντεζη ο οποίος τραυματίστηκε μια μέρα πριν φύγουμε. Θέλουμε τη νίκη και μετά θα δούμε στα δύο ματς που μένουν αν θα θέλουμε πρόκριση ή και πλεονέκτημα», δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x