F1

Και ο Χάμιλτον το χαβά του...

Την ώρα που οι περισσότεροι πιλότοι τα… έχουν με τα ελαστικά της Pirelli και τη φθορά τους ο Λιούις Χάμιλτον δηλώνει αισιόδοξος για τον αγώνα της Σεπάνγκ.

Τι και αν οι περισσότεροι πιλότοι προβληματίζονται με τα ελαστικά και τη φθορά τους ενόψει του δεύτερου γκραν πρι της σεζόν στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας ο Λιούις Χάμιλτον προέβλεψε πως η Mercedes θα έχει έναν πολύ καλό αγώνα.

Ο Βρετανός πιλότος χαρακτηριστικά δήλωσε πως η W04 «δεν τρώει τα ελαστικά» γεμίζοντας τον αισιοδοξία για τον ρυθμό του μονοθεσίου του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Οι δοκιμές εξελίχτηκαν καλά για εμάς, δεν νομίζω ότι είχαμε μεγάλο θέμα με την φθορά των ελαστικών. Στην πρώτη περίοδο μπορεί να είχαμε περισσότερη φθορά, αλλά αυτό οφείλονταν στο στήσιμο του μονοθεσίου», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ένιωσα πιο γρήγορος και καλύτερα από ότι στον προηγούμενο αγώνα. Έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά, αλλά οι υπόλοιποι είναι πολύ γρήγοροι και είναι δύσκολο να καταλάβουμε που είμαστε. Η Lotus είναι πραγματικά πολύ γρήγορη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x