Games

Νέο iOS παιχνίδι από το δημιουργό του Monkey Island

Διαβάστε για το νέο game που έρχεται από τον δημιουργό του θρυλικού Monkey Island.

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποχώρηση του από την Double Fine, ο δημιουργός του θρυλικού Monkey Island, Ron Gilbert σε συνεργασία με τον συνδημιουργό του DeathSpank Clayton Kauzlaric, παρουσιάζει ένα νέο puzzle RPG παιχνίδι με τον τίτλο Scurvy Scallywags in The Voyage to Discover the Ultimate Sea Shanty βασισμένο στο Puzzle Quest με αρκετές όμως διαφορές.

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι εκτός από το κλασσικό match 3 gameplay, έχετε την δυνατότητα να κινείτε τον χαρακτήρα σας μέσα στο χώρο με σκοπό να τον φέρνετε αντιμέτωπο με τους εχθρούς και να μάχεστε απέναντι τους.

Επίσης υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από πειρατικά αξεσουάρ, τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε και να φορέσετε στον χαρακτήρα σας, όπως και 10 πλοία για να κατασκευάσετε.Μάλιστα όπως αναφέρει ο Gilbert, “αυτό ήταν ένα παιχνίδι που ήθελα εδώ και χρόνια να φτιάξω αλλά δεν το έκανα λόγω του ότι οι εκδότες δεν πίστευαν ότι θα έχει επιτυχία, βέβαια όλα αυτά άλλαξαν μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του Puzzle Quest”.

Το παιχνίδι αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες για iPad και iPhone, ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε και μια έκδοση σε Android.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x