Μουσική

Έγινε το... έλα να δεις!

Όταν καλεσμένος των Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη στον NovaΣΠΟΡ FM είναι ο Τζίμης Πανούσης, δεν αρκεί μόνο να ακούσεις. Αυτό πρέπει να το δεις!

Ο γνωστός πληθωρικός –για να μην πούμε τίποτα πρόστυχο- καλλιτέχνης φιλοξενήθηκε για δύο ώρες, από τις 15:00 μέχρι τις 17:00 στη συχνότητα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 καλεσμένος των Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη στο «Μπαμ και Κάτω».

Ο «Τζιμάκος» δεν άφησε και πολλά πράγματα της τρέχουσας επικαιρότητας ασχολίαστα.

Σε σχέση με την τρόικα και τα… καλά της, αρκέστηκε να σχολιάσει πως είναι οξύμωρο ως λαός να θαυμάζουμε τον Παντελή Παντελίδη και να μην γουστάρουμε Μνημόνιο, ενώ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «ιδιαίτερη προσωπικότητα», τονίζοντας παράλληλα πως τον σιχαίνεται… κάπως λιγότερο από ό,τι την Αλέκα Παπαρήγα!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η άποψη του Τζίμη για την έκβαση των επόμενων εκλογών για τις οποίες προέβλεψε πως το ΠΑΣΟΚ θα τα πάει πολύ καλά, αλλά εκλογές δεν θα γίνουν, τονίζοντας πως «όλοι είμαστε ΠΑΣΟΚ» στην τελική.

Αφού χαρακτήρισε την πολιτική «δουλειά που σε διαλέγει, δεν τη διαλέγεις», πρόσθεσε πως αν είσαι λαμόγιο δέχεσαι να μπλεχτείς με αυτήν και τόνισε πως τα προβλήματα δεν θα λυθούν μέσα, αλλά έξω από τη Βουλή.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα της καρδιάς του… η κατάσταση είναι λίγο… μπλεγμένη, όπως μας εξηγεί: «Γεννήθηκα έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Ο θειος μου ήταν Ολυμπιακός και διαιτητής και βγήκε βρώμα πως είμαστε φωλιά Ολυμπιακών… Αν παίζει καλά ο Πλατανιάς, είμαι Πλατανιάς. Αν παίζει καλά η Μπαρτσελόνα, είμαι Μπαρτσελόνα. Δεν μπορώ να γίνω οπαδός κι αυτό είναι μειονέκτημα γιατί χάνω μια χαρά».

Ο Τζίμης Πανούσης –με δική του πρωτοβουλία μάλιστα- θέλησε να μιλήσει για τον Γιώργο Κατίδη και τον χαιρετισμό του ξεκαθαρίζοντας πως η «καραμέλα» πως πρόκειται για νέο παιδί δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία και τόνισε πως θα έπρεπε να δείξει λίγο σεβασμό στους νεκρούς που άφησε πίσω του ο ναζισμός.

Μη νομίζετε πως σας τα αποκαλύψαμε όλα… Ας αφήσουμε τα πολλά λόγια και ας απολαύσουμε τον Τζιμάκο δια ζώσης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x