Euro 2024

Μισίμοβιτς: «Βοσνία και Ελλάδα στο Μουντιάλ»!

Την πίστη ότι η Ελλάδα και η Βοσνία θα είναι παρούσες στο Μουντιάλ της Βραζιλίας εξέφρασε ο Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς, μέσω της SportDay.

Σίγουρος πως η Εθνική Ελλάδας θα βρεθεί μαζί με την Βοσνία στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς, μιλώντας στη SportDay.

«Δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα, υπάρχουν ακόμα πολλά ματς στον όμιλο», δήλωσε ο διεθνής επιθετικός της Γκίζου Ρένε και πρόσθεσε:

«Να δείτε που στο φινάλε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα βρεθούμε και οι δύο στο Μουντιάλ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς στην εφημερίδα «SportDay»

Για τις πληροφορίες που τον ήθελαν να είναι ανέτοιμος πριν από την διεξαγωγή του αγώνα με την Ελλάδα

«Οχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εχω κάνει κανονικά προετοιμασία στην Κίνα με την ομάδα μου, έχω παίξει έστω και λίγα ματς σε εγχώριο επίπεδο, αλλά και στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν ήμουν σε καλή κατάσταση. Αισθανόμουν καλά και νομίζω ότι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο».

Για το αν η νίκη που πήρε η Βοσνία την φέρει πιο κοντά στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

«Δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα, υπάρχουν ακόμα πολλά ματς στον όμιλο. Ναι, έχουμε πλέον ένα προβάδισμα, αλλά δεν είναι δα και τόσο μεγάλο που να λέμε ότι έχει τελειώσει η πρόκριση. Εχω πάντως πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μου και θεωρώ ότι στο φινάλε θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το τι πήγε καλά στους Βόσνιο και τι πήγε άσχημα στην ελληνική ομάδα

«Για μας όλα πήγαν πολύ καλά, όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Πιάσαμε σπουδαία απόδοση και νικήσαμε δίκαια. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για το τι δεν πήγε καλά στην Ελλάδα».

Για την τύχη της «γαλανόλευκης» στα επόμενα ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ

«Να δείτε που στο φινάλε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (σ.σ.: εννοεί να πάνε αυτοί ως πρώτοι απευθείας και εμείς ως δεύτεροι μέσω μπαράζ), θα βρεθούμε και οι δύο στο Μουντιάλ. Το θέλω και το εύχομαι να γίνει αυτό, γιατί έχω καλούς φίλους στην Ελλάδα, όπως ο Φάνης Γκέκας και ο Αγγελος Χαριστέας (σ.σ.: από την Μπουντεσλίγκα), με τους οποίους έχω ακόμα συχνή επαφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x