F1

Κανένα πρόβλημα με τη Mercedes o Ρόσμπεργκ

Κατανόηση στην πρόθεση του Ρος Μπρον να μην διακινδυνεύσει το πολύ καλό αποτέλεσμα των δύο πιλότων του έδειξε ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Μπορεί ο Νίκο Ρόσμπεργκ να ήταν πιο γρήγορος από τον -προπορευόμενο- ομόσταβλό του, Λιούις Χάμιλτον, ιδιαίτερα προς το τέλος του γκραν πρι στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας, ωστόσο η ομάδα δια στόματος Ρος Μπρον δεν του επέτρεψε να τον προσπεράσει.

Ο Γερμανός πιλότος που είδε την καρό σημαία από την τέταρτη θέση αναφέρθηκε κυρίως στην εξέλιξη της ομάδας και λιγότερο στην εντολή του αφεντικού του, τονίζοντας πως καταλαβαίνει πως έχει η κατάσταση, ενώ δήλωσε πως ελπίζει σε μονομαχίες με τον Χάμιλτον στο μέλλον.

«Ήταν μία σημαντική ημέρα. Έχουμε περάσει πολλές δύσκολες στιγμές στο παρελθόν και το να είμαστε τώρα στην τρίτη και τέταρτη θέση του γκριντ και να είμαστε πολύ κοντά στις Red Bull είναι τεράστια βήματα. Είναι απόλυτα κατανοητό ότι η ομάδα ήθελε να διασφαλίσει αυτές τις θέσεις. Θα υπάρξουν στο μέλλον στιγμές στις οποίες θα μονομαχήσουμε με τον Χάμιλτον», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x