Ελλάδα

«Πέντε τελικούς για το φινάλε…»

Τον υπέρ πάντων αγώνα θα κάνει το Περιστέρι για να μείνει στην κατηγορία στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, όπως τόνισε ο Τζίμης Κουστένης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την απόδοση των παικτών του έμεινε ο Τζίμης Κουστένης, παρά την ήττα του Περιστερίου από τον Παναθηναϊκό (85-60).

Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος, θα τα δώσουν όλα προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Α1 μπάσκετ, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στο τριφύλλι.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Κατ' αρχήν, συγχαρητήρια στον κόουτς Αργύρη (σ.σ. Πεδουλάκης) και στον Παναθηναϊκό για την επιτυχία του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και για την πορεία του Ευρωλίγκα. Για το παιχνίδι... Δε θέλαμε να είναι μία διεκπεραίωση για τον Παναθηναϊκό, θέλαμε να ήμαστε ανταγωνιστικοί για όσο θα μας το επέτρεπαν οι δυνάμεις μας κι ο Παναθηναϊκός. Τουλάχιστον για 3 δεκάλεπτα είχαμε ενέργεια, θέλαμε να εντάξουμε και τους Πάρκερ και Μίτσελ στα της ομάδος, έχοντας στο πίσω μέρος μυαλού μας τους εναπομείναντες 5 "τελικούς". Αρχίζουμε την προετοιμασία μας εν όψει Καβάλας (31/3, 15:00/Ε.Τ.3). Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, εύχομαι να πετύχει όλους τους στόχους του».

Από την μεριά των παικτών, ο Σμους Πάρκερ τόνισε: «Έκαναν καλή δουλειά ο Ξανθόπουλος (σ.σ. καθόταν δίπλα στη συνέντευξη Τύπου) κι ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα, χρησιμοποιήσαμε την αναμέτρηση, προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι. Απομένουν 4-5 αναμετρήσεις, τις οποίες πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε μπροστά μας την Καβάλα (31/3, 15:00/Ε.Τ.3), θέλαμε να βελτιωθούμε εν όψει Καβάλας. Αν μπορούμε να ήμαστε ανταγωνιστικοί 5-10 λεπτά απέναντί τους, τότε μπορούμε κι απέναντι στην Καβάλα. Έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου μας" είπε ο πρώην γκαρντ του Άρη και του Ηρακλή και νυν του Περιστερίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x