Αγγλία

Η επιστροφή του Μουρίνιο στην Τσέλσι

Αν και αρκετοί οπαδοί της Τσέλσι θα ήθελαν να βλέπουν τον Ζοσέ Μουρίνιο στη θέση του Ράφα Μπενίτεθ, ο Πορτογάλος αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να δει το Βραζιλία-Ρωσία.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Όχι, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν επιστρέφει στο Λονδίνο για να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, αν και αρκετοί οπαδοί των «μπλε» θα ήθελαν εκείνος να διαδεχθεί τον Ράφα Μπενίτεθ.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεχθεί πρόσκληση από την Βραζιλιάνικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Ρωσία του Φάμπιο Καπέλο.

Έτσι ο 50χρονος τεχικός θα επιστρέψει στο γήπεδο της Τσέλσι για πρώτη φορά μετά το 2007, όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της λονδρέζικης ομάδας.

Στο Νησί αναφέρουν πως ακόμη κυκλοφορούν οι φήμες για αποχώρηση του Μουρίνιο από την Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και εκείνος τόνισε σε Μέσο της πατρίδας του πως όσα ακούγονται είναι «ανοησίες».

«Τον λατρεύεις ή τον μισείς – και εγώ τον λατρεύω – ο Ζοσέ προσθέτει κάτι στη σαπουνόπερα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Εάν προορισμός του είναι ξανά το “Στάμφορντ Μπριτζ”, τότε πραγματικά θα αποκτήσουν νόημα οι αγώνες με τους συλλόγους του Μάντσεστερ», τόνισε στη Sun o Άλαν Σίρερ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x