Super League 2

«Προσοχή στην τελική ευθεία»

Προσγειωμένος για την πορεία του Απόλλων Σμύρνης εμφανίστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους στη Football League επέστησε ο Αλέκος Βοσνιάδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν υπάρχει παιχνίδι που μπορείς να μπεις χαλαρός. Πρέπει να προστατεύσουμε ότι έχουμε πετύχει και να οδηγήσουμε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία», τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Ριζούπολης και πρόσθεσε:

«Ο Απόλλων θα θέλει λίγες προσθήκες για την μεγάλη κατηγορία. Είναι σε πολύ καλό δρόμο και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μία ανοδική κατάσταση».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» με τους Σωτήρη Ταμπάκο και Νικόλα Ακτύπη

Για τη χθεσινή νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης στην έδρα του Ηρακλή

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Οι ομάδες είναι κοντά σε αξία και ποιότητα. Κάποιες λεπτομέρειες κρίνουν τα παιχνίδια και χθες ήταν υπέρ μας. Παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που έχει αρκετό κόσμο στο γήπεδό της και έχει ως στόχο της άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα, όπως εκείνη της Δόξας Δράμας. Είμαστε στην τελική ευθεία και χρειάζεται να δείχνουμε τεράστια προσοχή σε όλα τα παιχνίδια, ώστε ο Απόλλων να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία».

Για την τακτική που επέλεξε στο χθεσινό ματς

«Οι παίκτες όσο πλησιάζουμε στο τέλος είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Υπάρχει πλέον η ποιότητα που έχουν παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία. Έχουμε κατοχή της μπάλας σε δύσκολες έδρες, όπου υπάρχει η ένταση του κόσμου στις κερκίδες. Ήρθε το γκολ και μετά διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε το σκορ. Κοιτάμε τη συνέχεια και διαχειριζόμαστε τα αποτελέσματα που παίρνουμε. Έφυγε το παιχνίδι με τον Ηρακλή και μας μένει η ικανοποίηση ότι επιστρέψαμε στην κορυφή. Ξεπεράσαμε τον Εργοτέλη, ο οποίος είχε μία “α” διαφορά. Απομένουν 13 ματς και έχουμε έναν στόχο: την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Για τα στοιχεία που έχει ο Απόλλων

«Πρέπει να υπάρχει η φιλοδοξία στους παίκτες, ο ενθουσιασμός των νεαρών και η εμπειρία των μεγαλύτερων σε ηλικία ποδοσφαιριστών. Πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει οικονομική υγεία και βάθος στον πάγκο. Υπάρχει ένα πρωτάθλημα Τετάρτη – Κυριακή και πρέπει να έχουμε πολλούς και ποιοτικούς παίκτες για να διαχειριστούμε. Ο Απόλλων έλειψε πολλά χρόνια από τη Α’ Εθνική.

Έχει την ευτυχία να έχει μία πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει οικονομική ηρεμία και υπάρχει η οργάνωση και οι υποδομές που είναι έτοιμες για την μεγάλη κατηγορία. Ο Απόλλων θα θέλει λίγες προσθήκες για την μεγάλη κατηγορία. Είναι σε πολύ καλό δρόμο και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μία ανοδική κατάσταση
».

Για τις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο, πέρα από τον Απόλλωνα

«Ο Εργοτέλης, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι σταθεροί τελευταία, αν κοιτάξουμε τα αποτελέσματά τους. Ο Ηρακλής και ο Πανσερραϊκός, όπως και ο Παναιτωλικός μπορούν να κάνουν πράγματα και θα δοθεί μάχη για την απευθείας άνοδο και την είσοδο στα πλέι οφ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την Λάρισα. Δεν υπάρχουν ξεκάθαροι στόχοι. Θα δοθεί μάχη μέχρι το τέλος και αυτό είναι καλό για τον κόσμο που παρακολουθεί. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδι και σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν εκπλήξεις.

Για αυτό δεν μπορούμε να πούμε δύο-τέσσερις ομάδες διεκδικούν την άνοδο. Λίγο πριν από το τέλος θα ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση. Γενικά υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και δεν θέλω να αναφέρω για να μην αδικήσω κάποιες, όμως καταφέραμε να είμαστε μπροστά μετά από δύσκολες μάχες.

Έχουμε τον ενθουσιασμό – σε συνδυασμό με τη σοβαρότητα – να κοιτάξουμε την τελική ευθεία. Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μπαίνεις χαλαρός. Πρέπει να προστατεύσουμε ότι έχουμε πετύχει και να οδηγήσουμε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία
».

Για το πρωτάθλημα της Football League

«Είναι πολλές ομάδες και ιστορικές ομάδες με παρουσία στη Σούπερ Λίγκα. Μη ξεχνάμε με τις δυσκολίες που έχουν οι ομάδες να ενισχυθούν στη Σούπερ Λίγκα, έγινε το αντίθετο με εκείνες στη Football League. Πρόκειται για ομάδες που έχουν κόσμο και ιστορία, κάτι που βαραίνει τις φανέλες τους. Πιστεύω ότι η προσοχή του κόσμου έχει στραφεί στο Β’ και καταλαβαίνει ότι το επίπεδο έχει αναπτυχθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x