Stoiximan Super League

Προς Παγκρήτιο το ΟΦΗ-ΠΑΣ

Στη λύση της διεξαγωγής του αγώνα μεταξύ ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο οδηγούμαστε μετά την πτώση πυλώνα έξω από «Γεντί Κουλέ».

Η κατάρρευση πυλώνα έξω από το «Γεντί Κουλέ» από τύχη και μόνο δεν είχε τραγική κατάληξη, παρά μόνο υλικές ζημιές. Μπροστά σε αυτό που θα μπορούσε να είχε συμβεί μπορεί να φαντάζουν όλα ασήμαντα, αλλά οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά.

Το μέλλον επιφυλάσσει ξεσπίτωμα για την ομάδα τους. Κι αυτό γιατί παρά τις σκέψεις να ζητηθεί μετάθεση του αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ώρα που θα υπάρχει ακόμη το φως του ηλίου (15:00 αντί 17:15), κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει δεκτό. Άλλωστε και από πλευράς της ομάδας της Ηπείρου, δεν θα δέχονταν κάτι τέτοιο… Για τον απλούστατο λόγο πως κανείς δεν θέλει να διακινδυνέψει με τη διεξαγωγή αγώνα σε ένα γήπεδο που αποδείχτηκε ακατάλληλο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι το παιχνίδι να διεξαχθεί στο Παγκρήτιο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και το τελευταίο φετινό εντός έδρας του ΟΦΗ, με τον Ατρόμητο στις 14 Απριλίου.

Σήμερα θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και θα ξεκαθαρίσει από τη Σούπερ Λίγκα πού και… πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x