Επικαιρότητα

Ένας κολοσσός επενδύει στην Ελλάδα

Να μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα υποσχέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά ο CEO της γερμανικής υπερδύναμης λογισμικού SAP

Τα … φώτα της αλλά και θέσεις εργασίας που είναι το κυριότερο, υπόσχεται να δημιουργήσει στην Ελλάδα η γερμανική εταιρία SAP, κολοσσός στο λογισμικό επιχειρησιακών εφαρμογών. Το μεσημέρι της Τρίτης ο διευθύνων σύμβουλος (CEO) της SAP, Jim Hagemann Snabe, έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Όπως είπε ο κ. Snabe, «θα επενδύσουμε στην Ελλάδα» και αποκάλυψε ότι η εταιρεία μεταφέρει τα κεντρικά γραφεία Νοτίου Ευρώπης, στην Αθήνα.

Στη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο CEO δεσμεύθηκε να στηρίξει νέους Έλληνες επιχειρηματίες και να βρει τρόπους μείωσης της ανεργίας στη χώρα μας.

Ο Γερμανός τεχνοκράτης χαρακτήρισε πολύ παραγωγικό το ραντεβού του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, το έργο του οποίου εκθείασε, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος» με τη βελτίωση που παρουσιάζει η Ελλάδα.

Τι εστί SAP

Μιλάμε για εταιρία-κολοσσό στον τομέα παροχής λογισμικού, καθώς έχει τζίρο που ξεπερνά τα 64 δισ. ευρώ.

Το 2011 η SAP (Εταιρεία Συστημάτων, Εφαρμογών & Προϊόντων Πληροφορικής) παρουσίασε κέρδη που ξεπέρασαν τα 11 δισ. €. Απασχολεί περισσότερους από 55.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και το πελατολόγιό της αριθμεί 190.000 επιχειρήσεις σε 120 χώρες.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x