Games

Τα συλλεκτικά πακέτα του Assassins Creed 4

H Ubisoft ανακοίνωσε παράλληλα με το πρώτο gameplay trailer του Assassin’s Creed IV: Black Flag και τις συλλεκτικές εκδόσεις του τίτλου που θα κυκλοφορήσουν για τα διαθέσιμα formats.

Η πρώτη από αυτές είναι η Black Chest Edition, η οποία προσφέρεται σε όσους κάνουν προπαραγγελία τον τίτλο μέσα από το Uplay.

Όσοι την προτιμήσουν θα αποκτήσουν πέραν του τίτλου, ένα Diorama του Captain Edward 55 εκατοστών, ένα exclusive steelbook, ένα artbook, το επίσημο soundtrack, δύο λιθογραφίες σε ένα φάκελο, δύο εκτυπώσεις σε καμβά, όλο το unlockable in-game περιεχόμενο (αποστολές, skins και όπλα), το ειδικό κουτί και διάφορα άλλα «καλούδια».

Η δεύτερη έκδοση είναι η Buccaneer, η οποία προσφέρει μία φιγούρα του Edward, ένα artbook, το επίσημο soundtrach, δύο λιθογραφίες σε ένα φάκελο και έξτρα in-game περιεχόμενο.

Η τρίτη έκδοση είναι η Skull Edition, η οποία περιλαμβάνει μία μεταλλική θήκη, ένα artbook, το επίσημο soundtrack, δύο λιθογραφίες και in-game περιεχόμενο.

Τέλος, θα υπάρχει η special edition που θα κυκλοφορήσει μόνο για την περίοδο λανσαρίσματος, θα προσφέρεται στην ίδια τιμή με την απλή και θα περιλαμβάνει και όλο το έξτρα περιεχόμενο.

Ακόμη, όσοι προ-παραγγείλουν τον τίτλο θα αποκτήσουν ένα μοναδικό κωδικό που θα τους δίνει πρόσβαση στο Assassin’s Creed VIP πρόγραμμα The Watch.

Μέσω αυτού, οι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε έξτρα περιεχόμενο, επιβραβεύσεις και αρκετό ακόμη υλικό.

Δείτε το πρώτο gameplay trailer του Assassins Creed 4 εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x