Στίβος

Σκέφτεται και αγώνα στην Κύπρο…

Ο Περικλής Ιακωβάκης ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Κύπρο, όμως εξακολουθεί να προβληματίζεται και για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Μεγαλόνησο.

Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν στα 400 μέτρα με εμπόδια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει στο «νησί της Αφροδίτης» τον πρώτο του αγώνα για την καλοκαιρινή σεζόν.

«Ο στόχος είναι να κάνω μια γρήγορη κούρσα μέσα στον Απρίλιο, προκειμένου να μπορώ στη συνέχεια να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου σε μίτινγκ στο εξωτερικό. Μάλιστα, θα ήθελα να τρέξω στο Diamond League που θα γίνει στην Ντόχα, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχω το ανάλογο seasonbest», τόνισε ο 33χρονος πρωταθλητής, μην κρύβοντας την ανησυχία του για όσα συμβαίνουν στη χώρα τις τελευταίες μέρες.

«Δεν ξέρω πως θα είναι τα πράγματα. Το Νησί περνάει δύσκολες στιγμές και φαντάζομαι ότι πολλά πράγματα θα υπολειτουργούν, λόγω των συνθηκών. Σκέφτηκα ακόμη και το ενδεχόμενο να ακυρώσω την προετοιμασία. Το σίγουρο είναι πως τις επόμενες μέρες θα περιμένω να δω πως θα είναι η κατάσταση», συμπλήρωσε.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x